Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[21.09] Warcock Public - Telekill!

Jose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Closed

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

"Plik chwilowo nie dostępny" byłbym wdzięczny jakby go ktoś wrzucił na jakąś inną stronkę.

@Edit

Plik już jest dostępny ^^ i zaraz sprawdzę czy działa i dam edita ;p

@Edit

Okazało się że mam tego hacka co oznacza że już był na forum :/

Irytująca pomarańcza

Daj minusa to dam Ci plusa :)

Opublikowano

Tylko ze to jest zaktualizowana wersja tamtego hacka.

Tamten juz nie działa....

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Czytać potraficie? Pisałem, że to działająca wersja - nowa, zaktualizowana! Już wstawiam nowy link.

http://hostuje.net/file.php?id=0556f8adb7cc219f93445470709b5a06

Proszę bardzo

Bardzo przepraszam wszystkich użytkowników, jeśli padły jakieś obraźliwe teksty z mojego konta oraz moderatorów za zaśmiecanie forum. Powodem było to, że dałem passy do konta koledze, który lekko mówiąc jest idiotą.

SORRY!!

Opublikowano

dziala a wczesnij juz byl i kaziok dobrze mowi to byla aktualizacja i np u mnie avast nic nie wykryl i lap +

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

Heniu to jest nie możliwe bo adresy są zmieniane po update.

Nie wiem jak mógł Ci wczoraj działać.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

ale wy jestescie niektorzy ulomni... twoja stara cie oszukala ze cie urodzila! on na 100% wczoraj dzialal! chyba ze mialem jakies zwidy ale nie sadze bo niektorzy potwierdzaja ze dzialal!

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

Opublikowano

kurna jacy ludzie so nie garnieci odrazu jak ktos ma nick np w warrocku ja krowa99 to ze mam 11 lat bo 99 w nicku a tak naprawde bo 2 kolega mial 98 i dlatego ja se wziolem 1 wyrzej i mnie to wkurza jak ktos mówi

ile mam lat po literach a jak np bym napisal 2900 to też by uwieżli

1323717436-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...