Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Aimbota

hort3x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

byłem w temacie Spis Działających Cheatów., ale nie znalazłem czegoś takiego.. Otóż potrzebuję samego AimBota na ciało (nie na heada!!!) i tylko ta opcja mnie interesuje.. A i najważniejsze, żeby mi tego bota nie wyłączało bo ściągnąłem kilka i ze 3 mi wyłączyło przy odpalaniu Combata (gdy ładuje się HackShield)..

Mam nadzieję, że pomożecie ; -)

aa i bez virusów...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

samego aimbota nie zajdziesz, tym bardziej nie na heada ... jak już masz jakiś to zmień aimpoint na 2,3 góra klaty, dół klaty

Opublikowano

aa... Może kup vipa?

Niezłe wymagania masz koleś. Może sam napisz cheata a potem rozdawaj na lewo i prawo? Myślisz że to takie łatwe?

Opublikowano

Nie, nie.. źle mnie zrozumieliście.. Chodzi mi o opcje aimbota + wytłumaczenie bo przeglądnąłem funkcje botów i w żadnym nie pisze "AimBot" tylko jakieś niezrozumiałe skróty (pewnie dlatego, że jestem newbie)..

A że tam są dodatkowe to mnie już nie obchodzi.. Aby się dały wyłączyć i tyle..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

samego aimbota nie zajdziesz, tym bardziej nie na heada ... jak już masz jakiś to zmień aimpoint na 2,3 góra klaty, dół klaty

To podajcie chociaż nazwę bota, który ma aimbota na, którego da się ustawić na body, proszę ;)

Już sobie sam znajdę.. A i żeby nie wyłączał go HackShield..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gordon 1.40 i vipy mają aimbota , ale on pisał że szukał więc... a pozatym nie pisz double postów bo od kogoś warna dostaniesz...

shoob.png