Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny Killstreak

waskuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym żebyście mi pomogli. Na nie których serwerach jest np. od 25 fragów Nuke. Mam pytanie da się jakoś zrobić swój killstreak ? Albo chociaż zmienić od ilu fragów Nalot ? Proszę o pomoc dam + Lub - i 5.

Zbieram "-" :))

Opublikowano

No ale swój ? Czy byle jaki ? Bo jak byle jaki to mam jak byle jaki to proszę o instrukcje albo jak zrobic tego moda mam Cod4ModTool. Proszę.

Zbieram "-" :))

Opublikowano

Zrobienie moda to nie taka prosta sprawa miałem ten program wgl jakiś dziwny mam fajnego moda tylko chce w nim edyowac czcionki i nie kapuje nic :).

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Istnieje taki mod ze daje nuke od 25 killi bo to jest jak w mw2 tylko jakis koles zrobil killstreeka jak w mw2 A edytowanie moda np zmiana czcionki czy np w zombie modzie dac wiecej czasu miedzy rundami to jest proste ale jak np ja mam coś dodac to niewiem gdzie wkleic . Więc odp jest taka ze JaK masz moda z tym nuke to mozesz zmienic od kiedy nalot bsp nuke i smiglowiec :) Jakbym miał tego moda to bym sie pobawił nim ewentualnie

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...