Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Pytanko ^^

wiepout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzylem konto i hackowalem na nim od treningowego do jednego daszka, a teraz ma 3 daszki i od 1 daszka na gorze i 1 na dole nie hackoje mozliwe ze dostane bana

(Sry na błędy ortograficzne)

Prosze o odpowiedz

Opublikowano

Tak ... hackowałeś na tym koncie więc mogą mieć logi.

BTW ja mam konto na którym hackowałem z rok temu High Rank (na gordonie) i jako jeden z nielicznych nie dostałem wtedy bana ... i do tej pory mogę na nie wejść :D

Więc prawda jest taka że możesz dostać bana ale przy odrobinie szczęścia masz spokój (jak ja :))

Aha i jeszcze zależy jakie staty ... bo jak KDR 5+ i FT Combo 50+ to ban prędzej czy później poleci.

Opublikowano

Jeżeli hakowałeś to prędzej czy później i tak cię dopadną.:]

Ostatnio oglądałem listę zbanowanych to widziałem że raport został złożony 3 miechy temu koleś dostał bana teraz nie dawno xD

9368_gold.png

Opublikowano

Mój kumpel gra sobie na hackach od ponad 5 miechów( gordon, mpgh, inne)... Bana dalej nie dostal chociarz nawet na telku jechał! Szczęście=Brak bana

06051112_ziomekzkrk2.png
Opublikowano

to zależy jak oraz jakich hacków używałeś, jeśli potrafisz używać hacków to szybko bana nie wyrwiesz.

Opublikowano

jak bana nie chcesz dostać to, na Ft graj z zaufanymi albo na no recoil no spread wall hack i chamsach to cie nie dorwa a tak samo graj na innych mode'ach

shoob.png

Opublikowano

Jeżeli Cię nikt nie raportował i nie robiłeś combo unbelivible+ (jakoś tak xD) to może nie dostaniesz ... zależy od szczęścia, bo jak sprawdzą logi to od razu dojdą do tego że hackowałeś.

Opublikowano

combo anveliveble +<--- zal...

to ze hackowal o nie oznacza ze moze dostac bana ja np hackowalem jak mialem range msg(2) a teraz mam range 2lt (5)

jak zaczalem hackowal bylo juz zabezpieczenie na combacie takie jak (gamelogs)

jeszcze nie dostalem bana i narazie sie na to niezanosi...

Opublikowano

Bo hackować trzeba umieć ... a a noobki Telekill, a po 2dniach jak wbiją SGT to płaczą że ban ^^

No Spread / No Recoil do tego kupić G36E + L96A1 i jest spokój.

Opublikowano

Po prostu aby cię nie dopadli korzystaj tylko z Wall Hacka oraz No Recoil.

Tylko Wh używaj tak aby nikt się nie domyślił .

Czyli np.jak widzisz że koleś siedzi za skrzynką to nie wybiegaj od razu i go ładuj przebiegnij tylko :P

9368_gold.png