Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Em2 Płatne - Bzdura

Zymorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciała bym porozmawiać o "debilizmie" na NPC !! pisałam e-maila w sprawie płatnosci EM2 do teamu niemieciego. WYSMIALI MNIE !!! koniec plotek !!! EM2 bd w pełni darmowy !! więc dzieci NEO skonczcie zasmiecac forum swoimi neowymyslami !!

;)
Opublikowano

napewnie nie będzie płatne ...

Chcą kasę ? AHAHAHah kto im będzie kupować abonament na EM2 ? 15 osób na Polskę ? LooLz

Opublikowano

Ja tęz myśle że będzie darmowy ale zobaczcie sam andrzej potwierdzil w jednym z tematów...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

witam chciała bym porozmawiać o "debilizmie" na NPC !! pisałam e-maila w sprawie płatnosci EM2 do teamu niemieciego. WYSMIALI MNIE !!! koniec plotek !!! EM2 bd w pełni darmowy !! więc dzieci NEO skonczcie zasmiecac forum swoimi neowymyslami !!

do 'niemieckiego teamu' haha bo padne, to jest chinski bot i niedługo będzie płatny sam sie pytałem ich, teraz jest w fazie beta

Opublikowano

jak to w ogóle wypali to powrócą za Free po 2 tygodniach albo wycofają EM2 bo raczej nikt nie będzie płacił skoro sam może expić ?

Opublikowano

a masz jakiegoś screena tego e-maila?

Też bym chciał zobaczyć jakiś dowód tego e-maila od Niemców.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

Zymorek jesteś kolejnym dzieckiem które rozpacza że EM2 będzie płatne.

Ludzie pogodzcie się z tym...pomyślcie co byście zrobili na ich miejscu

Przeciez oni będą z tego mieli ogromne zyski

najpierw wypuścili bota za free,żeby ludzie zobaczyli jaki to on cudowny a teraz bedzie platny

Opublikowano

Dyskusje dotyczące bota EasyMetin toczymy wyłącznie w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/209982-easymetin-temat-informacyjnodyskusyjny/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...