Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Pomocy!

Kamosnd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z EM2 przy uruchamianiu gry przez EM2 pokazuje mi się okno metka i nagle zwiecha chwilkę czekam i metin się wyłącza i tak za każdym razem. Nie wiem co robić probowałem wszystko instalowałem przez tuty na tym forum lecz nic to nie daje. Wziąłem od kolegi któremu działa lecz u mnie nadal to samo... proszę o szybka odp. Mama windows XP.

Opublikowano

SP1? Przez EM2 nie dziala, ale normalnie dziala? Najnowsza wersja metina?

Normalnie wszystko działa, a przez em2 juz nie... mam najnowsza.

Opublikowano

Omg SP3 , A Wersja metka z 2k8 No Ogarnij .... No chyba jasne ze najnowsza sttorrentowana i easy metin tez ze strony easymetin.com ...

ZBIERAM MINUSY ;]

Opublikowano

Omg SP3 , A Wersja metka z 2k8 No Ogarnij .... No chyba jasne ze najnowsza sttorrentowana i easy metin tez ze strony easymetin.com ...

W takim razie nie mam zmaiaru nic "ogarniac" skoro wiesz lepiej niz ja. dziekuje

Opublikowano

Omg bo glupio sie Pytasz ... Chyba mowilem Ze Moje Dalsze bocenie moje zalezy w waszych rekach ... To Chyba Swiadczy po czesci ze kiedys bocilem .. znaczy przed hs3...

ZBIERAM MINUSY ;]

Opublikowano

mam ten sam problem ;] z tym ze mam win 7 ;]]] juz zalozylem troszke wczesniej taki temat ; P

walnij + ~!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...