Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack Działa

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM WIDZIAŁEM TEMAT O SH ALE TAM PISALI (JA TEŻ ) ŻE NIE DZIAŁA . A JA ZNALAZŁEM NA NIEGO SPOSÓB. I MI DZIAŁA. JAK CHCECIE SIĘ PRZEKONAĆ TO PODAJCIE ROOM NA CF-IE TO JA WEJDE I WAM WYTLUMACZE.

NIE CHCĘ TUTAJ TŁUMACZYĆ ŻEBY ZA DUŻO DZIECIAKÓW TEGO NIE WIEDZIAŁO BO JUŻ NIEMA TAKIEGO FUNNA . TERAZ PRZEGLĄDAM TO FORUM. NAPISZCIE ROOM WEJDE I WAM WYTLUMACZE CO I JAK

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

OK IDE Z FORUM GRAĆ NICKU WAM NIE PODAM BO NIE PAMIETAM BO ZROBILEM NOWE KONTO ZEBY MNIE NIE ZBANOWALI . MOZE POTEM ZAJŻE

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

@Up. Reported.

Topic pewnie zostanie zamknięty. Takie coś to ty możesz odwalać na innych forach.

@Double post jak byś pytał.

@@@

Nie podawajcie mu nic. Prawdopodobnie wyśle wam keylogga. Nie ma co ryzykować. Albo daje coś na forum albo niech nie daje wcale. Proste i logiczne.

Dlaczego w grze? Bo tam znajdzie kogoś kto się nie zna na tym, nie wyśle skanu , znajdzie jakąś ofiarę. A tutaj większość ludzi zna się na tym. . . Pozdro.

Opublikowano

@UP. CO mnie to interesuje? Albo daje coś na forum albo wcale. Mówiłem już. Więc nara.

• Dodaj nową pozycję...