Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym użytkownikiem i chciałbym zaprezentowac moj sposob na zarobek.

1. Najlepiej postać którą ma konia (byle jaki)

2. Najlepiej jeżeli ceny są drogie.

3. Najlepiej mieć sh to wtedy szybko.

4. Trzeba znać się na cenach

5. Troche kasy na moim serwie wystarczy 2kk

6. Przejdźmy do rzeczy.

Ja na serwerze phantos na którym gram mam 54 lvl i jestem z chunjo.

Zarabiam tak ze jeżdze do np shinsoo gdzie jest troche taniej niz w chunjo i jinno (200-2kk)

Jeśli znajde jakiś shopek w którym jest przedmiot który uważam ze koleś sprzedaje za tanio przedmiot (najlepiej ku aura bo rożnica 300-500k) idę do jinno ( tam jest zwykle najdrożej np ebonki +8 tam 9.5kk u nas 8.5kk) sprzedaje to co kupiłem troszke drożej(najlepiej w jinno).

Jeśli mamy dużo kasy to można kupić dużo rzeczy ( zapomniałem o małżach rożnica 20-60k ale można ich kupić dużo ).

Jeśli uważacie ze jest to dość wolny sposób zarabiania to znajdźcie inny jest dużo :).

Jeździłem tak 5h i zarobiłem 7kk czyli tygodniowo może 30kk :) (zależy od cen na kirian bodzio 12kk u nas 3kk :) )

Licze na "+"-sy.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

o kurwaaa ale ty szybki .

Wiesz jak to sie nazywa?

Tak !. Tak HANDEL!

Afryki nie odkryles bo chyba kazdy tak robi ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Chyba tylko ty tak robisz wiele osob ma problemy z zarabianiem sam widze sprzedaja smieci typu futro wilka za 100k bo niemaja kasy jezu zastanow sie co piszesz.

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Zgadzam sie z upem. Niedlugo beda tematy w stylu "z mobów wypadaja yangi !. Move speed w m2 i 1kk w 5 min". Poza tym szybszym sposobem było by na 1 koncie 2 postaciami iść do innych krajów i dać im kase - niech kupują to co chcesz. jedną postacią zostajesz w kraju w którym jesteś główną postacią. I tymi dwoma wsadzasz kupione itemki do magazynu a wyjmujesz swoją postacią.

Opublikowano

Masz racje ale to dla tych co niemaja sh. Po 2 ja mam na 1 koncie mojego chara dropa fishbot chara i stare konto ktore zal mi usunac :)

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...