Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Znających Się Na Hackach - Nie Masz Pojecia Proszę Nie Pisz.

Sealtiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie tworzenie wallhacków. Moim pomysłem jest, zebranie grupy osób, które posiadają wiedzę na temat hacków, c++ i innych przydatnych rzeczy w celu napisania, stworzenia własnego walla. Ponadto, jeżeli wyszkolimy się w tej grupie będziemy w stanie za każdym razem po patchu opracować coś nowego. Będę prosił o odpowiedzi pod tym postem osób, które coś o tym wiedzą... Więc w odpowiedziach proszę pisać, co możecie od siebie zaoferować. Jaką wiedzę posiadacie. Szanuję to forum, więc użytkowników również. Co za tym idzie proszę o szczere odpowiedzi bez robienia sobie głupich żartów. I NAPRAWDĘ PROSZĘ O SZCZERE PREZENTOWANIE WIEDZY! NIE ZACHOWAMY HACKA DLA SIEBIE, WIĘC BĄDŹMY POWAŻNI A MOŻE COŚ OSIĄGNIEMY.

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Umiem C++ z Poradników na Google, tworzyłem no menu do WarRock i Combat Arms

Do CrossFire bedzie to dla mnie wyzwanie którego chcę się podjąć

Więc się zgłaszam

Opublikowano

Umiem C++ z Poradników na Google, tworzyłem no menu do WarRock i Combat Arms

Do CrossFire bedzie to dla mnie wyzwanie którego chcę się podjąć

Więc się zgłaszam

Właśnie o takich ludzi mi chodzi. trzeba zacząć działać samemu a nie czekać na innych... Bo możemy się kiedyś nie doczekać...

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

BArdzo dobry pomysł zchęcią bym pomógł lecz niestety nie znam się na tym :/

Jeśli będzie brakowało ludzi to będziesz z nami - nauka i praca razem albo... będziesz testował nasz osiągnięcia :)

Opublikowano

@Up. Reported.

Do tego załatwcie VT serwer to się dopiszę...

(Btw. Jak nie wiesz ocb. to zobacz na mój temat z cheatem (NIE VIP Tylko BOX hack tworzony przez mnie. )

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie... więc... chętni proszę o kontakt na gg 19360834 - podpiszcie wiadomości i zaczniemy działać.....

Opublikowano

ja umiem juz z istniejacych programuw robic ruzne zeczy w sumie moge sie przydac wam :P

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +

Opublikowano

@Up. Może najpierw ogarnij słownik ort. Potem poprawną polszczyzną zaszpanujesz. A może za kilka lat (Gdy już osiągniesz wymarzony wiek ( 12+ ) Ciebie przyjmiemy )

Opublikowano

o hackach mam pojęcie. mam dostęp do wielu źródeł. w c++ powiedzmy że jestem "newbie" ale jestem w stanie takie podstawy opanować w weekend. moge wam pomóc

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Dobra Panowie.... więc zacznijmy od ustaleń co chcemy osiągnąć i z czego korzystamy?.... Czy bazujemy na czymś? ( wcześniej wydany hack ) ....I przede wszystkim kilka zasad.... Nie rozpowszechniamy materiałów z prac, i nie dajemy hacków jeżeli nie są gotowe.... i przetestowane........CO DO MOICH PYTAŃ: Jakieś propozycje??? od 2 dni mam problem z netem więc kontakt z wami mam lekko utrudniony. Ale dziś po 17 mają mi nadajnik naprawić i będzie grało wszystko ....

Opublikowano

Ja sie mało znam na hakach ale ja wam mogę udostępnić kanał vt mam swój wykupiony poniewaz kiedyś miałem klan ale się rozpad !

Moje gg - 18512125

3824393_4_1.png
Opublikowano

Rey dziekować. Skorzystamy.

Opublikowano

tak na start to przydało by się pogrzebać w plikach rez żeby znaleźć coś ciekawego. przecież w tych plikach jest zakodowane 90% gry...

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

DANE DO VT DLA GRUPY ZAINTERESOWANEJ TWORZENIEM HACKA:

ventriloo.pl - host name

42432 - port number

Pierwsze spotkanie jutro godzina 21. W razie problemów pisać na forum. ( Gdyby mnie nie było proszę by Rey14 was poinstruował. Ale postaram się być.)