Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chcę zrobić bota który by działał jak by to ująć 2 w 1. Pierwszą funkcją miałoby być zasada klawisza F5 ( odświeżanie strony ) , a druga byłaby trochę bardziej skomplikowana otóż polegałaby ona " zjechaniu " paska strony do odpowiedniego miejsca i kliknięcie obrazka. Nie zrozumiałeś ? Wytłumaczę bardziej szczegółowo:

Stronka jest odświeżana liczmy co 500 ms. Gdy zamiast obrazka że nie ma nagrody pojawi się zielony "Zamów" bot automatycznie zjeżdzałby suwakiem do wskazanego miejsca i kliknął jeden z przycisków zamów ( wybranego przeze mnie ). Jak można to połączyć ? jakby ktoś mógłby podesłać kod na zjazd naszego " suwaka " i kliknięcie podanych przeze mnie koordów byłbym wdzięczny.

Za podanie programów, komend, skryptów do połączenia tych dwóch rzeczy będą plusiki :)

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem Ci w czymś daj add.png

Opublikowano

a co do suwaka to moze

To jest ukryta treść, proszę

tylko ze nie mam myszki i nie moge wytestowac:d ale to chyba rolka na myszce:P

tu masz klikniecie w dane miejsce, a jesli chodzi o obrazek to robisz jego scrin i zapisujesz jako bmp i wkladasz do pliku z botem nie jestem pewien co do przesowania suwaka ale mzoe bedzie dzialc:)

ps. obrazek zapisz jako" xD" powodzenia:D

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...