Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Propozycja Dotycząca Double Postowania.

mikey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdę mówiąc pomysł niezły, ale jak wtedy byśmy odświeżali tematy?

Choć gdyby zrobić np. przez pierwszą dobę od posta będzie przerzucało do edycji to było by to idealne.

Na razie jestem obojętny.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Czemu nie :P

Powiedz mi mikey :P czemu ty taki fajny pomysł piszesz tu, a nie bezpośrednio mi :P

nim tu zajrzy jakiś admin to miną lata świetlne :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiedz mi mikey :P czemu ty taki fajny pomysł piszesz tu, a nie bezpośrednio mi :P

taaaa przyznaj się że chciałeś dla siebie pochwały wszystkie xD pomysł jest dobry, tak samo ten że dopiero po 24h można napisać następnego posta w celu odświeżenia tematu

Gość Mounthains
Opublikowano

Myślimy tylko od sobie :D.

Pomysł popieram

Opublikowano

tak fajnie tylko admin ma wyjebane na ten temat ,do dzialu wchodzi raz na miesiac.Moze by to zamknąc bo i tak z tego nic nie będzie?

Opublikowano

tak fajnie tylko admin ma wyjebane na ten temat ,do dzialu wchodzi raz na miesiac.Moze by to zamknąc bo i tak z tego nic nie będzie?

Poinformuję go o tym ;).

Opublikowano

Jestem w 100% na tak. Ograniczy to spam / zwiększy wygodę. Jakby to miało wejść w życie to trzeba pomyśleć, ŻE można zrobić taką listę 2 rzeczy. Edytuj ostatni post i dodaj nowy post. Tak w rozwijanej liście... Ale jest problem zy Odpowiedz i cytuj pod postem każdego usera. Tak serwer ma kłopot bo nie wie co zrobić z "odpowiedz cytuj" ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...