Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Pośmiejcie Się Oglądająć To O.O ;D

Paulina224

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1. każdy tak mówi

po 2. to jest tak śmiechowe że spadłem z dywanu na podłogę

Opublikowano

Też moge sobie zrobić nick AGATAŻYLIARDSTO, wstawić na avka zdjęcie jakiejś laski i pisać jako laska. W tych czasach napaleni 12- latkowie tak robią, żeby znaleźć kolegów w internecie i być fajnym.

@down

nie wiem, nie oglądam disneya i nie interesuje się tymi pseudo gwiazdkami.

Opublikowano

Mikey

nawet pseudo bym jej nie nazwał ... bo nawet pseudo gwiazdy jakoś grają... a tego chłamu nie da się "słuchać"

Opublikowano

tylko, ze ona jest znana, ma kase, to, ze gra czy spiewa zle to juz inna sprawa, a ty lenart mozesz se na forum pisac, bo i tak jestes zalosny random...

co do tematu, to juz ten filmik widzialem dawno temu, ale smieszny jest nie ma co.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajne to brechtowne :) Myślałem ,że będzię głupie ale nie takie złe

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Widziałem już kiedyś tą pożyczke xD jest więcej takich "lepszych" wersji reklam od różnych firm ;]

co do postów up to na tym forum panuje bezustanny flame..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nie czepiajcie się jej ;) skąd możecie wiedzieć czy to nie jest dziewczyna? oglądałem to wcześniej, jebłem na glebę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

tylko, ze ona jest znana, ma kase, to, ze gra czy spiewa zle to juz inna sprawa, a ty lenart mozesz se na forum pisac, bo i tak jestes zalosny random...

co do tematu, to juz ten filmik widzialem dawno temu, ale smieszny jest nie ma co.

Sam jestes random i na dodatek z 2010 spawn, wiec mozesz wracac do metina raz raz...

@Topic;

Starsze od internetu.

Opublikowano

ssij pale frajerze

Cicho random. Potrzaskaj sobie w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...