Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby Na Zarabienie Alz

Prosiak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem założyć temat w którym będziemy mogli powiedzieć jakie są sposoby na zarabianie ALZ .Jeżeli spamuje proszę o zamknięcie ,ale myśle że się to przyda .

Oczywiście tradycyjnie poleco +.

Proszę o sposoby szybkiego zarabiania alz :D

Napewno to się przyda

KUPIE ALZ NA SERWERZE MERCURY !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Niech nie "poleco" + a niech polecĄ slowniki ortograficzne, bo takie trollowanie przez gowniarzy z metina boli

Swoja droga, to jedyna opcja zarobku to kupno Cabal Cash (jesli kupisz CC za 130$ na Marsie to masz z tego 800kk, zeby grac w normalnym poziomie musisz miec kolo 2.5kkk, kolo 400$)

Zapewne jakis random nub typu xSilence/FresZ (albo cos takiego, nicki pokemonow sa dla mnie obce, sry)/zafiriusz i powie, ze oni maja uber kesz na dungach <-- w chuja sobie leca

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Niech nie "poleco" + a niech polecĄ slowniki ortograficzne, bo takie trollowanie przez gowniarzy z metina boli

Swoja droga, to jedyna opcja zarobku to kupno Cabal Cash (jesli kupisz CC za 130$ na Marsie to masz z tego 800kk, zeby grac w normalnym poziomie musisz miec kolo 2.5kkk, kolo 400$)

Zapewne jakis random nub typu xSilence/FresZ (albo cos takiego, nicki pokemonow sa dla mnie obce, sry)/zafiriusz i powie, ze oni maja uber kesz na dungach <-- w chuja sobie leca

ok dzięki i postaram się nad ortografio to było pisane na szybko SORRY

KUPIE ALZ NA SERWERZE MERCURY !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

K, ale next time pisz w temacie "pytania i odpowiedzi" albo jakos tak

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Cabal rdiera ustaw na auto canonach i tyle dropią tam weak edo, map party i rs

Opublikowano

Bullshit, bo tyle kasy co bedziesz mial z CC nie zarobisz na q (od 30 do 100lvla jest kolo 50kk w kasie)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

najlepiej stanąc pod sklepem tym dużym na blood ice i poczekac bo ci co mają level pow.120 to wyrzucają skill books i wtedy je brać i sprzedawać.ja tak robię i mam dużo kasy.

Opublikowano

Jesli znajdzie sie jakis debil, co uwierzy w post 2x up to wskazowka: odinstaluj gre&10k to nie jest duzo

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...