Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Moj Laptop!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem sobie laptopa rok temu na raty,dzialal normalnie az do dzisiaj.Posiada on Windows 7,dzisiaj szukalem na youtube sposobu/programu na polepszenie pracy mojego laptopa.Sciagnalem jakis program zainstalowalem i wylaczylem komputer.I od chwili wylaczenia kompa gdy chce normalnie uruchomic system wlacza mi sie tylko tryb awaryjny.Napewno jest mi ktos w stanie pomoc.Jedyne co moge powiedziec to to ze jak instalowalem program to pisalo ze nie obsluguje mojej wersji windows.Przed wylaczeniem komputera robilem jeszcze defragmentacje dysku.Napewno mi pomozecie mpc to dobre forum!

GaimdKk.jpg

Opublikowano

W pierwszej kolejnosci odinstalowal bym ten program, a w opcjach uruchamiania pogrzeb, nie wiem jak to jest w windowsie 7, ale ustaw zeby uruchamial sie normalnie a nie w trybie awaryjnym.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Gdy chcialem odinstalowac program wyskakiwal jakis blad.Cofnalem system o pare dni ale niestety nadal to samo.Niewiem gdzie sa te opcje uruchamiania :(

GaimdKk.jpg

Opublikowano

zrob formata albo pokaz komus kto zna sie na komputerach temu takiemu co naprawia komputery (zapomnialem jak on sie nazywa xP) jak jest komputer na gwarancji to zaniesc go tam gdzie kupowales i powiedz ze Ci przestal dzialac

Opublikowano

Może powiedz osobie dorosłej , lub oddaj do naprawy :)

Lub usuń tamten program co zainstalowałeś :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Zdaje mi się że ten program zjebał Ci system... ja zaraz po formacie kompa zainstalowałem nod 32 i też mi tak spierdolił system że musiałem drugi raz formatować nic nie pomagało... Sformatuj kompa to powinno pomóc a także usprawni to pracę systemu :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.