Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Metin 2

maxisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was użytkownicy może i dobrą wiadomość , oficjalne informacje od Geeka:

EasyMetin2PL ruszy jutro o 9 nad ranem, będzie on darmowy do końca miesiąca od 1 października będzie on płatny.

Gdy wykupimy licencje 1 października na EasyMetin2 w bocie znajdziecie

FishBota

MultiHacka

ExpBota

Cennik:

14zł - 10dni.

26zł - 30dni.

http://www.mmobot.ovh.org/

itp.

Do dzieci neo wtf i wgl.

PATCH 4.3 OD ANDRZEJA NIE DZIAŁA, ANDRZEJ NIC NIE ZROBI, NIE ZAŚMIECAJCIE FORUM TEAMATAMI TYPU "pacz od andszeja nie dziala prorze o pomoc!!1111"

Wszelkie rodzaju informacje które uzyskam, postaram się napisać w tym temacie, jeżeli wy coś wiecie w tej sprawie, wypowiedzcie się.

Opublikowano

Heh Smieszny ten Geek:))) i tak tego bota ropracujemy i tak będzie za free zapewniam wam to:)))jak metin2 niemoze zabezpieczyc sie przed botami to co dopiero 1 osoba moze zdzialac robiac platengo bota i tak bedzie obejscie juz jest:))) tylko nieskonczone

Opublikowano

A napisałeś,że od jutro rana ruszy em2 ? Przecież on działa (chyba ze chodzi ci o widoczne wq)

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Chodzi mi , o to że będzie EQ widać i wszelkie błędy będą naprawione.

Heh Smieszny ten Geek:))) i tak tego bota ropracujemy i tak będzie za free zapewniam wam to:)))jak metin2 niemoze zabezpieczyc sie przed botami to co dopiero 1 osoba moze zdzialac robiac platengo bota i tak bedzie obejscie juz jest:))) tylko nieskonczone

1 osoba? to nie jest jedna osoba tylko grupa 15 osobowa która zajmuje się kodowaniem em2.

Opublikowano

no to bye , wole kupić chińskiego botka około 30 kont zrobić i niech zbierają kase bardziej mi sie będzie kalił chiński od Em2...

FishBota

MultiHacka

ExpBota

Smiech na sali...

Opublikowano

Dyskusje dotyczące bota EasyMetin toczymy wyłącznie w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/209982-easymetin-temat-informacyjnodyskusyjny/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...