Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Potrzeby Mpcforum

Robixs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Umieszczam Radar Hack na potrzeby mpcforum pewna osoba poprosiła mnie o umieszczenie tego programu pod Gracje part II wiec zamieszczam:) chciałbym podkreślić ze nie odpowiadam za jakiekolwiek szkody wywołane programem bądź jego złym działaniem uruchamiając go używasz go na własna odpowiedzialność.Jak dotąd nie spodkałem się z jakimikolwiek problemami.

Przejdźmy do konkretów wiec by użyć programu l2 sniffer co nam jest potrzebne:

-l2 sniffer (bot ,auto target, auto CP, HP i wiele rożnych funkcji )

- Link: L2 sniffer

-Silnik w razie problemu z pisaniem (opcjonalny błąd gracji jak włanczamy program nie można nic napisać w grze passy itd, patch ten tez eliminuje game guarda z gry:) )

-Link:Game Guard KIller

Mamy już wszystko co nam potrzeba by zacząć się bawić radarem:)

Konfiguracja:

-fixer wrzucamy do katalogu z systemem

-Znajdujemy wolne miejsce na dysku np na pulpicie wypakowywujemy pliki l2 sniffera do 1 katalogu na pulpicie czy gdzie wolicie:)

-Szukamy pliku w katalogu sniffera o nazwie config.ini znajduje sie w nim ten o to skrypt:

[options]

L2Path=D:\l2\Lineage II\system\l2.exe

AutoFollow=1

AutoFollowDestCoord=0

AutoFollowDist=10

autoGCP=1

autoGHP=1

autoQHP=0

autoECP=1

autoEHP=0

GCPTreshold=90

GHPTreshold=95

QHPTreshold=10

ECPTreshold=20

EHPTreshold=30

autoTarget=1

IntelligentTargeting=1

IntelligentTargetingDist=3000

render_a=1

render_n=1

render_e=2

render_npc=0

render_items=1

render_degree=90

ActiveFunctions=1

isMelcosoft=0

SoundTarget=1

SoundEnemyDetected=1

SoundAttacked=1

SortMode=0

auto_bot_x=0

auto_bot_y=0

auto_bot_z=0

buff_distance=0

[intelligentTarget]

Mage=5

Mele=6

Archer=4

Summoner=8

Tank=7

Buffer/Healer=3

BD/SwS=9

Bishop/Overlord=2

Dwarven=10

EE=1

[formStats]

left=970

top=39

width=347

height=48

visible=0

[formMap]

left=1254

top=0

width=186

height=479

visible=0

[L2SnifferWND]

left=1259

top=234

width=181

height=46

visible=0

- Interesuje nas to co podkreślilem na czerwono musimy w tym miejscu nadpisać miejsce docelowe gry np: D:\program files\gry\LineageII\system\l2.exe

Gotowe!

-By odpalić sniffera klikamy na ikonę Sniffer.exe i czekamy aż nam sniffer zainicjuje l2 wpisujemy login passy i gramy:) od tej pory mamy dodatkowe okno z paskiem hp ,targetem, targetem na naszym poście ,radarem jednym słowem wiemy więcej niż gracz może wiedzieć o nas:D wallshoting nie jest możliwy zawsze będziemy szybsi:D

Nie Gwarantuje Ze Program Bedzie Działać Na Każdym Serwerze Lineage 2

Problemy pytania porady MPCFORUM ,GG, @

/ deleted by debugger - gdzie skany ? /

chaotic.jpg
Opublikowano

Coś mi to niedziała zrobiłem wszystko OK! i jak odpalam Sniffer.exe to odpala mi się L2.exe i jest czarny obraz ale komp się nie zawiesza czekałem z 10min i nic ;/ nie wyskakuje mi ekran logowania l2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak l2 ma sie inicjowac a czarny obraz moze byc dlatego ze nie wgrales game guarda poszukaj na stronie http://mfyyre.narod.ru/ game guard killera moze byc ten zly co podalem jesli nadal jest blad zalecam dokupic ram i lepsza karte graficzna jesli masz slabai grasz w trybie windowed najlepiej:) mi dziala niedlugo pokaze screena jak nie wiezycie:)

chaotic.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmmm pokusiłbym się o to ;] tylko załącz tego screena jak możesz - będe ci bardzo wdzięczny ;] I myśle że temat można by podczepić :D

Opublikowano

nie dziala

window.dll nie moze znalesc

przy sciagnieciu innego pliku do gracia II

tez jakis blad :(

jak mozesz napisz na gg 6666626

Opublikowano

Czy działa na offie nie wiem nie sprawdzałem ponieważ nie posiadam serwerów offa.

Co do window.dll zamieszczę później dokladna odpowiedz dlatego ze teraz nie mam zbytnio czasu robię serwer pvp jak będzie zakończony zaproszę was :) serwer pod gracia part 1 x1000:)

chaotic.jpg
Opublikowano

Hmm dobrze ze sie w koncu odezwales ale szkoda ze nie odpowiedziales na moja prosbe ;/ Moglbys zrobic tego Screena??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Screeny Obiecane:)

jwqg1mvc85v7dlpxrxaj_thumb.jpg

Jeżeli ktoś ztargetowal ciebie to widać to na radarze ,widać jego klasę czy jest wrogiem czy tez nie i dużo innych opcji które mógł bym wymieniać bardzo długo.

86w94lz1va4wu31c7gw8_thumb.jpg

Żółta kropka oznacza Osobę która jest niedaleko, pisze na niej nick osoby.

wzhrpzwijdh2wx8c7mi1_thumb.jpg

Screeny Robiłem Na Moim Serwerze Chcecie Pograc Zapraszam. Strona Servera

chaotic.jpg
Opublikowano

No przydał się

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wrzucę ponieważ administracja chyba nie chce tego pliku skoro został on skasowany i edytowany przez debugera

chaotic.jpg
Opublikowano
nie wrzucę ponieważ administracja chyba nie chce tego pliku skoro został on skasowany i edytowany przez debugera

wrzuć skana i tyle :P

Opublikowano

Skoro mpcforum edytuje moje posty nie będę się narzucać i nie będę umieszczać programów które nie chcą jak by chcieli to by został proste:) Do Żadnych moich plików nie zarzucam scana bo znam zawartość. Lecz Nie Daje 100% ze będą dzialac, oraz nie biorę odpowiedzialności za błędy w systemie itd w wyniku szkody wyrządzonej przez dany program.

chaotic.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...