Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awm Czy Dsr-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

muszę zakupić karabin snajperski (nowe odznaczenia nowe wyzwania), uzbierałem trochę GP i teraz pytanko: czy warto dołożyć i kupić DSR-1 ? udało mi się podnieść tą broń i zobaczyłem, że nie ma zoomu, ma to jakieś znaczenie ? czy jest sens dokładać GP (różnica w cenie), dziękuje za wszelkie porady

Opublikowano

jak umiesz dobrze grac ze snajpa kup awm a jak nie to dsr

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +

Opublikowano

Na 4 ... Jeden shoot zabiera 500hp

zgodzę się z tobą tylko że 1 shot =300-500hp pod warunkiem że trafisz w głowę :)

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

dsr jest zajebiste sam ją mam i jest super.

Dużym jej plusem jest to że nie wyłącza się celownik po oddaniu strzału. Polecam :D

Opublikowano

Mam i DSR-1 i AWM i obie bronie polecam są poprostu zajebiste ale AWM dla mnie lepszy 2 zoomy i lepiej sie gra.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

DSR-1 ma zoom x1.5 jest lżejsze i droższe od AWM. AWM ma zoom x2, ale ma większy odrzut PODSUMOWANIE: Jak jesteś dobry w szybkim namierzaniu na dalekich dystansach to kup DSR jak nie to AWM bo większy zoom, ale za bardzo nie ma takich wielkich map. :P

xxlechuxx1.png
Opublikowano

Moim zdaniem AWM najlepsze DSR-1 ma duzy odrzut. AWM bron jak marzenie ;D tak czy tak jak masz wieksze umiejetnosci to AWM bez dwoch zdań :D

moze wam udowodnie Ze AWM jest lepsze zapraszam Zrobimy jakis room na prisona wezme nagram filmik zeby nie bylo ze na jakis cheatach jade ;D