Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pliki Ch1 Ch2 Ch3 Ch4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Szukam osoby ktora ma gotowe pliki ch1 ch2 ch3 i ch4 lub umie to szybko i sprawie zrobic.

Ta osoba dostanie gm lub nagrode pieniezna na zakonczenie pracy i pokazaniu co sie zrobilo.

Jakby co pisac numery gg na pw.

P.S nie mówcie ze nie umie polskiego itd bo nie chce mi sie pisac polskich znaków.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Heh,wystarczy pobrać pliki CH1 i CH2 skopiować je i zmienić nazwę na żeby nie było CH1(2) tylko CH3 i CH4 potem wejść w pliki i znaleźć plik odpowiadający na port i ustawić.

Prawidłowe Porty Channeli:

CH1-13000

CH2-16000

CH3-19000

CH4-22000 lub 10000

oraz do głównych plików musisz skopiować to co uruchamia CH1 I CH2 podmienić nazwe i dodać folder czy tam porty uruchomienia pliku

Pracuję nad takimi plikami wszytkie brałem w edytor i wiem że chodzi o zmianę portów w tych plikach :D

Opublikowano

Nie tylko to :P

Musisz też mieć plik do wystartowania tego :D

@Edit jak się postaram to zrobię i tutaj wstawie albo w jakimś nowym temacie żeby wszyscky mieli i nie będzie już więcej takich tematów ;]

Opublikowano

co do CH

Owszem kopiowanie plikow zmiana portow ale tez  edycja plikow i sciezki do logow itp a i nie kopiuje sie wiel rzeczy tylko same first game1 itp ale kilka katalogow sie nie rusza. tylko potem przerabiasz.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

"Tak leć na kasę... Popierdoleni ludzie... Wafle i tyle."

Coś w tym jest...

paninax, a jak ja cie prosiłem o pomoc ( i to bardzo ) to pisałeś że nie masz czasu :mellow: .

Poprostu mów mi zawsze na PW że nie chcesz mi pomóc, albo poprostu nie, a nie wciskasz mi że nie masz czasu. :angry:

Opublikowano

metin5.pl dlaczego ty czekasz na innych ?

Wychodzi na to że ty najwięcej gadasz a nic nie robisz ;]

A tak na serio to do tych 4 ch trzeba mieć super sprzęt bo na plu jest tak że

Mysql jest na 1 serwerze

Auth jest na 2 serwerze

Ch1 jest na 3 serwerze

ch2 jest na 4

ch3 jest na 5

ch4 jest na 6 serwie i wszystko to jest złączone lanem a na dodatek każde ch ma inne IP więc ma osobną kartę sieciową

ma ktoś taki sprzęt na chacie ?

Opublikowano

wszystko na gotowca chcecie dostać

a inni pomagają za Gma

powiem jedno, wystarczy zobaczyć te pliki CH1 i CH2 od niemców z plikami rain'a

każdy jeden folder sprawdzić, zrobić skróty i napisać pliki start i stop i to tyle. 20-30minut roboty dla nooba

Opublikowano

metin5.pl

Krótko mówiac, mam cie za zjebanego śmierdzącego lenia.

Tak naprawdę to nic nie potrafisz tylko masz dedyka i machasz kasiorką żeby ci głupi robili.

Idź sie umyj huju zajebany...

Serwer metin5 to najgorsze gówno jakie powstało w histroii europy a twoje narodziny to katastrofa, to horror erytoczny...

BTW. jesteś tylko pizdą i pedałem co nic nie potrafi.

Takich to trzeba banować!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...