Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dowód na to że steam jest głupi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skradziono mi konto o wartośći 120 zł a gdy chcem odzyskać skradzione konto wpisuje login karze podac mi kod weryfikacyjny i tajną odpowiedź które przysłali na e-mail a przysłali mi takie cuś:

Dear <login>,

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.

- Ukryj cytowany tekst -

We are sending this notice to ensure the privacy and security of your Steam account. If you authorized this change, no further action is necessary. If you did not authorize this change, or if you need additional help with your account, please follow this link to the Steam Support site and submit a request for assistance:

http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...php?p_faqid=197

Thanks for reviewing this information and helping us to maintain the privacy and security of your account.

The Steam Support Team

http://www.steampowered.com

This notification has been sent to the email address associated with your Steam account.

For information on Valve's privacy policy, visit http://www.valvesoftware.com/privacy.htm.

This email message was auto-generated. Please do not respond.

VALVE © 2008 Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries.

CO JEST I GDZIE JEST TEN ZASRANY KOD WERYFIKACYJNY I PYTANIE

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

This email message confirms that your Steam account contact email address has been successfully changed.

To jest wiadomosc z potwierdzeniem zmiany adresu e-mail...

368216.png

Opublikowano

niezle Cie zrobili... ale jestes madry ze dales sobie konto do steama owalic? mozesz jeszcze zeskanowac kod z pudelka i im wyslac i wtedy odzyskasz konto.

//Ciach

Opublikowano

Po pierwsze,umiejętność j.angielskiego skoro wrzucasz tutaj z żalami,że ci ojebali.Po drugie nie wiem ile wynosi twoje IQ albo jak głupie rzeczy robiłeś,że straciłeś konto.Jedyne co to ja bym wszedł na link i nie potwierdził zmiany konta email a po drugie wziął sznur i się powiesił za 120zł noo wielka tragedia 3 wojna światowa -.-

@Fearless

Myślisz,że taki sposób może zadziałać bo ciekawe to xD Może zaczne zachowywać oryginalne opakowania;D

Opublikowano

na serio :) steam to wprowadzil :D ze skanujesz pudelko oryginalne i Ci oddaja passy :) to jest bardzo fajna opcja :D

//Ciach

Opublikowano

Ciekawi mnie jedno, jak ci stema hackli bo słyszałem ze to nie możliwe tnz szanse nikłe to chyba ze ktos debil passy na lewo i prawo rozdaje albo pozycza komus originalny komplet

76561198001815076.png
Opublikowano

@to ma być dowód, że STEAM jest głupi. ZAL mi cie ^^ .

Napisałej tylko, że cie okradli. a NIe udowodniłes ze STEAM

jest głupi. ^^ :lol:

Counter-Strike

Zachęcam go zagrania na servie ip jego to: cserwery.eu:27017

Masz swój styl ? Trzymaj sie go ! I nie papuguj za innymi..... Kto Tak uważa niech wstawi to do swojej sygny !