Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platny Em2 !

pgpmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 1 października wychodzi EM2 oczywiście będzie najpierw wersja BETA potem płatny i niby ile on ma kosztować ktoś wie ? a po drugie znajduja sie ludzie co zlamią kodowanie.Nie rozumiem po co ta myśl z platynm em2 chodź jest to dobry zarobek bo dzieci by kupowaly:)

PS.Wypowiedzcie się na ten temat:)

Gif off.

Opublikowano

a co Ty myslałeś że grupka ludzi przez pare miesiecy traciła czas zeby kazdy mial to za free?To było oczywiste że po becie bedzie płatne.

Opublikowano

Ale ile tak mniej więcej może kosztować ? i czy to na przykład będzie tak że można będzie wykupić tam jakiś abonament np miesiąc za smsa... ? wie ktoś coś na ten temat ?

#JustTheWay

Opublikowano

GÓWNO PRAWDA !!!

może mi ktoś podać gdzie EM2 się wypowiada o tym że bot ma być płatny ? bo jakoś ja tego nie znalazłem...

Opublikowano

Dokładnie. Historia wymyślona przez wszechwiedzących dzieci NEO...

Nic takiego nigdzie nie pisze. I zawsze to info sie pojawia od czerwca, gdy EM2 nie dziala lub coś innego związane z tym botem. I jakoś co miesiąc miał być płatny a tu ZONK? Pozdro600

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Też uważam że to fake'i bot bd darmowe inaczej pisało by na stronie domowej em2.

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...