Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz

BeeBowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysyłam zaproszenia na lockerz com ! Wystarczy napisać mi na PW swój adres e-mail !

Czym jest Lockerz?

Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu,treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się ze znajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody.

Jak dołączyć do Lockerz?!

Do Lockerz, jako iż jest to elitarny klub da się dołączyć tylko i wyłącznie za pomocą zaproszenia. Jeśli chciałbyś dostać takowe zaproszenie, prześlij mi swój e-mail.

Uwaga! :Zaproszenia wysyłane na konta mailowe w domenie wp.pl nie dochodzą! Proszę o podawanie maila z innych skrzynek, najlepiej z gmail.

Jakie Nagrody?

Użytkownicy będą mogli zakupić szeroką gamę produktów z ubrań, akcesoria, elektronikę, gry, sprzęt sportowy i inne produkty z setek znanych marek. Członkowie będą również mogli kupować rzeczy związane z muzyką, filmem i sztuką.

Jak zdobywać punkty?

1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 PTZ.

2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 PTZ.

3. Za obejrzenie jednego filmiku dostajemy 2 PTZ.

4. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailies) dostajemy od 2 PTZ.

Członkowie z rangą Z-List dostają 2x więcej PTZ, wystarczy, że zaprosimy 20 znajomych i już zdobywamy dziennie 2x więcej PTZ

Co, jak szybko, za ile?

Nagrody rozpoczynają się już od 60 punktów są to folie ochronne na iPhony. Za 400 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole Xbox360 oraz Playstation 3. Od 800 punktów do 3500 możemy zdobyć iPody, IPad’a: od iPoda Szufle (800 PTZ), po przez iPoda Nano (1700 PTZ) aż po ipoda toucha (2400 PTZ) i iPada(3500 PTZ). Dla wytrwałych zbieraczy za 14000 PTZ czeka np. iMAC, a za 4000 PTZ MacBook.

Jeszcze na Restocku w Lutym wszystkie nagrody były cztery razy tańsze, ale w raz z rewolucją na stronie wszystko podrożało, ale nie ma się co martwić bo już nie długo dziennie będziemy zdobywali nawet 200 PTZ!, więc nie ma się czym martwić wystarczy parę tygodni zbierania i już mamy np. PS3 albo Xboxa.

Jaką mam gwarancje na nagrody?

Stu procentową, jako iż Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

lockerz com Wysyłam zaproszenia!!

Opublikowano

TO nie prawda nie jest tak łatwo !!

jak ja nazbierałem 800pkt to chciałem wygrac psp ale ja weszłem na dany produkt to pisało że trzeba nazbierac 31tyś punktów żeby zamówic te psp a tak naprawde jak nazbierasz te 800 pkt na psp to tylko chyba 10 % zniszki jest !! i moim zdaniem to gówno !!

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• Dodaj nową pozycję...