Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mafia 2 - Zakończenie Gry

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiada ktos tą zajebistą gre ?:D.

Najbardziej ciekawi mnie, czy zabijaja joego czy nie ^^, grający wypowiadajcie sie ;D.

a i jeszcze jedno, czy wyjdzie mafia 3 ?

pozdro.

Opublikowano

Mafia 2 kończy się tak, że musisz zabić swojego szefa- 1 z 3 bossów mafii w mieście. Jak już masz go na celowniku, podchodzi do ciebie Joe i celuje do ciebie. Udaje ci się go ściągnąć na swoją stronę. Zabijasz bosa. Odjeżdżasz samochodem z typem który cie wyciągnął z więzienia (któremu uratowałeś życie), a Joe drugim samochodem. Nagle ten 2 samochód skręca, a gość z którym jedziesz mówi, że "Joe nie był częścią naszej umowy". Ty siedzisz spokojnie i kończy się gra. Btw, gra do przejścia w 1 dzień -.-

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Ehh ja cos slyszalem ze jest juz niby mafia 3 ;p Niby wiec sie nie smiejcie i nie piszcie ze nie ma bo to mozliwe ze jest ;pp 

77169193832044603396.png

Opublikowano

@999sdb dobrze gada :) Ja osobiście grę przeszedłem w 2 dni ; o a Mafii 3 napewno nie ma ale czy wyjdzie to nie wiem :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ehh ja cos slyszalem ze jest juz niby mafia 3 ;p Niby wiec sie nie smiejcie i nie piszcie ze nie ma bo to mozliwe ze jest ;pp 

ahahahahhahahahhahahahhah kurwa leze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP 2 albo 3 lata pamiętaj robiąc kolejną część powiedzmy 2 twórcy robią też 3... nie wydaje mi się żeby ojczulek go zabił ;) w samochodzie po tym jak ratujemy naszego funfla i zabijamy szefa, dziadulek mówi nam o interesach z którymi będziemy musieli uporać się w części trzeciej... myślę że część 3 będzie tak samo wyjebana w kosmos jak część 2 zobacz se mój gameplay w dziale video recenzje pt. mafia 2

tam zobaczysz czy warto grać a mówię że warto.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hymm, moze w mafi 3 bedzie tak ze jeo zabije tych gosci w samochodzie i dalsze losy vito i joe beda sie toczyc. ale to niewiadomo, bo mafifa 3 moze byc inna. Teraz wychodzi Dodatek Joe Adventure, moze cos z tefgo bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...