Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajper Vs Szturmowiec Vs Medyk

kaziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Niemoge sie zdecydować co zakupic do gry na małe mapy (qcq)

Mam do wyboru zakup K1, auga lub tar 21

Posiadam crosshaira (nie w hacku wiec dziala caly czas) wiec moge korzystac z auga jak z normalnego karabinu, tylko teraz zastanawiam sie jak wypadaja względem siebie pozostale bronie, widze ze duzo ludzi lata z K1 ale patrzac po statystykach to tar21 jest niewiele gorszy od famasa.

Piszcie swoje opinie na ten temat.

:)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Moim zdaniem Tar21 (50 znaków)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bieber jest Zajebisty

Nick:LoveAngelika

Lvl:105

Profka:Sura BM

EQ:Nawet Git 4x Epik,4x eq smoka i.t.p

Serwer:EliteMT2

Królestwo:Shinsoo <3

[x] - 50 postów

[x] - 100 postów

[x] - 150 postów

[x] - 200 postów

[x] - 250 postów

[x] - 300 postów

[x] - 350 postów

Opublikowano

Dla mnie te 3 bronie klasyfikują się w kolejności:

1. K1

2. AUG

3. TAR

Patrząc po statystykach nie da sie określić która broń jest lepsza, bo wszystko zależy od skilla ( zaskoczenia i zaatakowania jako pierwszy ), następnie ilości hp, a na końcu broni.

Ale żeby nie było, bo przecież też wybieram bronie lepsze i gorsze, uważam że k1 to dobry wybór, przy okazji możesz korzystać z medic kita, a skoro możesz sobie kupić celownik, to możesz i kupić granat.

Dawno nie grałem w wr ale wydaje mi sie że nawet jeśli kupisz i ustawisz jakiś z tych celowników, po czym wyciągniesz auga to celownika i tak nie będzie... ale mogę sie mylić.

TAR nie należy do moich ulubionych broni dlatego jej odradzam innym. Pierwsze wrażenie jest fajne, ale potem wydaje sie coraz gorzej.

Na twoim miejscu wybrałbym k1 ;)

347yxk7.png

Opublikowano

TAR jest dobry na jedną osobę (duża szybkostrzelność) ale polecam też K1

5% userów nie lubi Dr.House,jezeli należysz do tych 95% daj + i wklej to do swojej sygnaturki

0eecdb6a03b742599a52873071f88d24.0.gif

Opublikowano

Jak dla mnie K1 jest KOZAK !!! celne, szybkie zdecydowanie polecam tą broń kiedyś z aug biegałem powiem że ta broń ma powera ale trzeba nią umieć grać Tar21 jak dla mnie lipa

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

k1 jest podobne do famasa więc nie pi*rdolić mi tutaj że tar jest podobny do famka... a pozatym medykiem możesz się leczyć... ( i prosze nie dawajcie już takich j*bniętych pytań..)

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Opublikowano

Nie bedziesz mial celownika w augu nawet z crosshairem, tylko z hakiem. A jeśli chodzi co lepsze to aug jest lepszy od k1, ale medyk moze sie leczyc z sniper nie.

10 more

Opublikowano

Ja gram tarem. ŚWIETNAAAAAA. ta broń czyni prawdziwą sieke!!! Kara ostro, zabójcza prędkość i wielkie obrażenia. jeden magazynek nawet do 3 kili!!!. grałem k1-do pięt nie dorasta tarowi

DAJ + TO NIE BOLI.

Opublikowano

Nie bedziesz mial celownika w augu nawet z crosshairem, tylko z hakiem. A jeśli chodzi co lepsze to aug jest lepszy od k1, ale medyk moze sie leczyc z sniper nie.

nie mam crosshaira ani z wr ani z hacka tylko z prostej aplikacji :) zwykly czerwony krzyrzyk na srodku ekranu :)

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Oczywiście Najlepsze K1 kosi na małe średnie i duże odległości, Można się mierzyć z każdą bronią, można się leczyć.Testowałem bronie na premke,za kredyty, grałem każdą bronią w WR,a i tak wróciłem do K1

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Kaziok tym crossharirem z is nie bedziesz mial celownika w wrze'e, ale jest taka opcja w haku jak D3D crosshair i on ci daje zawsze. Nawet w lobby masz krzyzyk;p

10 more

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...