Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Subforum]Warrock Korea

Warrock Korea Dział  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za stworzeniem dzia?u Warrock Korea?

• Tak
      9
    • Nie
      1
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ ostatnio w dziale warrock pojawiło się multum tematów na temat WR Korea postanowiłem właśnie poprosić administrację o stworzenie subforum. Ograniczyło by to spam w tym dziale :). Jeżeli także można chciałbym się zgłosić tam na Kid Moda w tym subforum!

Opublikowano

wg. mnie takie coś powinno istnieć, jeśli ktoś wystawi hacka do wersji Koreańskiej w dziale głównym to potem będzie spam że hack nie działa itp.

także w jakimś tam stopniu to pomoże moderatorom, jak i użytkownikom gdyż nie będą musieli przekopywać forum w celu znalezienia hacka

ewentualnie jestem za dodaniem prefixów np. [KR] i wiadomo że temat jest związany z WarRock Korea ;)

ale to tylko moje zdanie, nie udzielam się w WR, więc nie wiem jak jest ;)

na Tak

Opublikowano

Nie nie prefixy nie ;/. Bo wystarczą 2-3 strony dziennie zwykłego WR, a koreana 4-5 tematów xD. Pogubią się wtedy, a lepiej będzie jak zrobi się Subforum :).

Opublikowano

Jak na razie 5 opini na Tak. Czekamy na wypowiedź innych i proszę GM o wysłanie tego tematu do admina ;).

Po co narazie admin, skoro nie wypowiedział się jeszcze moderator tego działu.

Opublikowano

przecież admini wiedzą o wszystkim... do tego działu ma dostęp każdy od 200 czy tam 250 postów. dziwne żeby Admin nie miał do czegoś dostępu. od tego jest ten dział żeby dawać propozycję, jeśli myślisz że taka decyzja zapadnie po 1 dniu to nie masz na co liczyć.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Co do twojej aplikacji na kidmoda działu wr to swoją aplikację pisz tutaj. Ocenimy ją.

Teraz wypowidź dotycząca tematu:

Jak najbardziej jestem na tak. Co prawda hacków do wersji koreańskiej nie ma ale ostanio duzo osób zaczęło grać w tą grę i wiele tematów ląduje w głównym dziale warrocka. Mamy specjany temat dotyczacy wr korea lecz dużo osób tam nie pisze a wyraźnie ich tam kieruję.

Co do tego zdania to moze i tematy o wr korea robią mały bałagan w dziale ale ogarniamy to z resztą chłopaków i nie mów ze mamy bałagan w dziale.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Więc aplikacja jest stara i oto ona:

Witam, otóż zaproponuje coś od siebie :).

Coś o Mnie :

Imię : Norbert

Wiek : 20 Marca skończyłem 18 lat i oczywiście mam już 19.

Miejsce Zamieszkania : Kazimierza Wielka.

Śr. Ocen : 4,0 :)

O sobie :

( Nie lubię pisać o sobie , ale jak trzeba to trzeba )

Nie jestem idealny , jestem oczywiście kulturalny .

Umiem współpracować z innymi , dobrze znajduje się w nowym towarzystwie .

Nie spamuje , nie przeklinam itd. Jestem opanowany , tolerancyjny , staram się robić wszystko jak najlepiej .

Doświadczenie w grze Warrock :

W Warrock gram oczywiście od bety czyli 2007 rok.

Moje postacie w Warrock to : xaras77x - 39 lvl acc.

Doświadczenie myślę , że mam wystarczające, ponieważ potrafię wszystkie bugi oraz wiem wszystko o WR(WSZYŚCIUTKO ;d)

Jeżeli chodzi o hacki , to dopiero uczę się je robić , ale łatwo umiem odnaleźć nowe :)

Hobby :

Interesuje się rapem , skokami narciarskimi i piłką nożną :)

Dość dobrze znam się na informatyce , oraz kiedyś tworzyłem www .

Aktualnie uczę się języka C++ , oraz projektuje nową stronę .

Dlaczego Ja ?

Wiem ilu jest modów i kidmodów w dziale , ale myślę , że mógłbym coś wnieść jakąś pomoc itd.

Dobrze odnajduje się w grupie , często raportuje ludzi , którzy nie znają regulaminu .

Dość dużo czasu spędzam w dziale ( zazwyczaj jestem z dziewczyną i siedzę trochę mniej ).

GG : 12344984

EMAIL : [email protected]

Liczę na sprawiedliwą ocenę, czekam na głos krytyki ;).

Nie, nie liczę, że decyzja zapadnie po 1 dniu. Liczę, że decyzja zapadnie za 1-2 tygodnie max ;).

A w ogóle to 2 razy się zgłaszałem na kid moda i nikt mi nie odpowiedział!

Opublikowano

Na tak i jestem jeszcze za tym żeby od razu tam powyszukiwać wszystkie tematy związane z koreanem i je tam wrzucić sam zrobiłem chyba z 2 poradniki do koreana....

76561198090890807.png

Opublikowano

Ok

Jest 25 Wrzesień, RMCF wypowiedział się 19.

Powinno wyglądać to tak:

Warrock

* Cheaty, tuty, bugi

* Pomoc techniczna

* Warrock Korea/Japan

Było by tak wygodniej ponieważ każdy zdaje sobie sprawę z tego, że większość z nowych nie czyta regulaminów i tworzy tematy związane z grą w dziale głównym. Hacki i tuty dodają osoby które znają regulamin, więc wiedzieli by gdzie dodać.

Warrock Korea/Japan - myślę że warto odrazu na przyszłość dać łącznie korea i japan

Tyle ode mnie

Pozdro

Być zajebistym...

Opublikowano

Hmm wypowiem się tu jeszcze raz. Zdecydowanie popieram sugestię Dostrixa.

Teraz do działu general discousion trafia większość tematów, a w dziale ogólnym powinny być same hacki lecz nikt się do tego nie stosuje...

Działa warrock powinien wyglądać tak:

* Pomoc techniczna

* Hacki, tuty, bugi.

* Warrock korea/japan/philipines.

Dział ogólny został by tak jak jest... Była by to dyskusja o grze....

Ostatnimi czasy coraz więcej osób pisze tematy z wr korea lub innymi wersjami wszystkie te tematy szły do gd.. lecz takto zrobił się tam spam...

Co do subforum o hackach to dobry pomysł aby go stworzyć, bynajmniej ludzie tam dodawali by hacki i nie ztreba by było ich szukać bo nie zniknęły by w spamie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

A ja proponuje jeszcze inaczej :D :

* General Discusion

* Pomoc techniczna

* Hacki, tuty, bugi.

* Warrock inne wersje

Zaoszczędzi się wtedy spamu do wersji Indonesia xD.

Opublikowano

Boty botami, a mojej aplikacji nie oceniliście, a mówiliście, że ocenicie >.<. Zgłaszałem się 2x na Kid Moda WR i nie odpowiedział mi nikt prócz GM i to samo pisał: "Poczekajmy na wypowiedź moderatora działu"...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...