Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Postawić Serwer ?

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałem postawić serwer soldat . Tylko mam problem nie znam żadnej stronki która oferuje założenie serwera oraz nie wiem czy takowa istnieje . Więc proszę was o pomoc . Proszę o podawanie stron z tanią ofertą

Czytałem gdzieś że na ProSerwer.pl można założyć serwer ?

Opublikowano

Serwer możesz kupić (google służy), nigdzie za darmo nie dostaniesz... Możesz jedynie postawić na swoim blaszaku, ale jeśli nie masz zewnętrznego ip, to twój serwer będzie miał ping 9999 i nikt nie będzie mógł do niego dołączyć. Możesz tam porobić sobie na Hamachi, ale i tak nie dołączą ci, którzy nie dojdą do twojej sieci w Hamachi.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

U mnie ping pisze 0 . Ale potrzebuje osoby która mi pomoże skonfigurować serwer bo nie ma broni jest tylko nuż . I mam pytanie czy adres ip serwera jest taki jak mam ja czy jest inny ?

Opublikowano

Na swoim serverze zawsze założyciel ma ping 0. Jeśli nie masz neostrady to nie postawisz serverka.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Już się domyśliłem . A dlaczego nie postawię serwera ?? Ze zmienny ip już sobie poradziłem .

Mam takie pytanko zna ktoś jakieś modyfikacje dodatki do udoskonalenia serwera ?

I jak ustawić żeby ktoś jak umrze to go wznawiało do gry po 3 sekundach a nie dopiero jak cała drużyna umże ?

Opublikowano

dzięki . jeszcze tylko potrzebuję testera żeby zobaczył jakie pinkgi i tak dalej jak by ktoś się znalazł niech pisze na gg 2467123

Aaa i jest jakiś skrypt dzięki któremu można zrobić że np ten i ten gracz ma dostęp do wszystkich bronia a inny tylko do 5 czy iluś tam ?

Opublikowano

Nie Ma Takiego Skryptu ale jest tryb "Advance" Czyli, tryb który ustawia się na pewną ilość pkt. i po zdobyciu tylu dostajesz losowego weapona... ale to dziala na wszystkich.

d41d8c2b3f3c40e0f595fa2537c9adae.jpg

Sygna Made By: GraciiiPowrot Pozdrowienia Dla niego :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...