Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trick Z Pingiem

Sorce.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym się spytać czy ktoś zna ten trick z Pingiem ze jak wbija to ma tak jakby speed hacka i nie da się go trafić czasami nawet się dzieje jak go typek zabije to wyglada to w prawym górnym rogu jakby skoczył i padł nie pisze kto go zabił. Czy ktoś zna ten trick bo juz 5-6 razy dziennie na arenie 2 spotykam takie osoby. Sam tez tak kiedys mialem na arenie to się wydaje ze idziesz normalnie ale nikt cie nie widzi i ich bijesz:P Chciałbym wiedzieć jak to zrobić .

Opublikowano

Up ma rację... Wystarczy zobaczyć na mnie. mam łącze radiowe i wystarczy jakaś zmiana pogody i ping mi szaleje... Chcesz mieć zmienny ping to odpal coś co Ci neta obciąży też nie da się Ciebie trafić.. ale uwaga ty również będziesz miał z celowaniem problem xD

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Omg ale mi nie o to chodzi ze typek se biegnie normalnie a zachwile sie pojawia dalej... Koleś jak startujemy na arenie 2 i sie ruszyc nie mozemy to on juz leci do tamtych... To jest trick ..