Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Szybko Zarobic

mik69 - mik1966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to jest tutek dla lvli 40+ a właściwie dla ninji 40+ a więc:

-Idziemy do dt na 1 pięterku mamy metki twardości jeśli mamy dmg skill hacka rozwalamy tego metka wchodzimy na 2 pięterko i relogamy na inne ch np. z CH3 na CH2.

-Tam mamy kolejnego metka a nawet jeśli nie to respią się one co 10 minutek :)

-Robimy tak przez jakąś godzinke i mamy bardzo fajne ku i czasem kd a nawet oz czy kamień duchowy;] mi np. wydropiły pod rząd wirek berek i aura:D

-jeśli mamy lvl 45-50+ możemy przejśc także piętro drugie i dojść do króla (nie elitarnego) i zabić go chociaż drop z niego jak z metinów (tylko ku bez kd, nie ma szkaty)

-po każdym zniszczonym metinie lub królu zmieniamy CH i niszczymy dalej w jeden dzień można naprawde wiele wydropić...

Może nie jest to wymagający TuT i łatwe jego napisanie ale nie spotkałem się z nim na mpc a dmg działa na hs3 tak więc...

Powodzenia:)

P.S Zbieram + jakby ktoś pytał, a jeżeli temat był proszę usunąć:D

Lubię placki. :D

Opublikowano

Nie ubijesz tego metka, bo zawsze jest ktoś kto idzie na wyprawę i zdejmuje ci na skilla, a ponadto przy dwóch grupkach podłych + respie z metka padasz i nie dajesz rady ich ubić.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Nie ubijesz tego metka, bo zawsze jest ktoś kto idzie na wyprawę i zdejmuje ci na skilla, a ponadto przy dwóch grupkach podłych + respie z metka padasz i nie dajesz rady ich ubić.

chyba nie wiesz co mówisz lub nigdy nie grales/as ninja z dmg i chmurka na m...

jeśli nie wierzysz mogę ci pokazać to na filmiku:)

ja na dmg rozwalam metiny od 50 do 70 i ludzi tez:D wiem wiem trudno uwierzyć ale taka prawda...

P.S jeśli ktoś nie potrafi grać ninja to może pada

Opublikowano

Tylko ze na wyzszych pietrach w dt jak logniesz to wyskakujesz kolo straznika wiezy ;d

bo o to chodzi?!? logasz wchodzisz na inne ch klikasz straznika wiezy wchodzisz do dt i masz metin twardosci od nowa -,-

Opublikowano

chyba nie wiesz co mówisz lub nigdy nie grales/as ninja z dmg i chmurka na m...

jeśli nie wierzysz mogę ci pokazać to na filmiku:)

ja na dmg rozwalam metiny od 50 do 70 i ludzi tez:D wiem wiem trudno uwierzyć ale taka prawda...

P.S jeśli ktoś nie potrafi grać ninja to może pada

Uznajmy, że już zmęczysz metka(jednego na pięć, bo ludzie/gildie które idą na DT leją ludzi 40 lv, żeby zarezerwować sobie metka) i masz małą szansę na dobre KU, bo tylko KU dropi z tego metka, więc zarobek mizerny...

Opublikowano

Uznajmy, że już zmęczysz metka(jednego na pięć, bo ludzie/gildie które idą na DT leją ludzi 40 lv, żeby zarezerwować sobie metka) i masz małą szansę na dobre KU, bo tylko KU dropi z tego metka, więc zarobek mizerny...

Ekipy na Krola/Ripa chodzą wieczorami zeby nobkow 40lv nie brac ze soba ... wiec do 16-17 bedzie mial spokoj

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ekipy na Krola/Ripa chodzą wieczorami zeby nobkow 40lv nie brac ze soba ... wiec do 16-17 bedzie mial spokoj

Ja tam cały dzień latam z wyprawami na kowala, a oni tez nie odpuszczają metka z tego co widze.

Opublikowano

Sposób dobry mi się sprzydał ale drop na 53 lvl mam cieńki ( słabe ku ) a koledze z gildii dropnął kamień duchowy :O ... leci + ^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To niby tut ? za prosty i banalny. Dałbyś dmg hack który teraz działa.

Nie łatwiej iść na 3 piętro i rozwalać metki oprócz ostatniego ?

Nic nie dam.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

To jest bez sensu.

Po pierwsze: Po ubiciu metka w ciągu 2-3 sek. cię przeniesie, jeżeli nie zdążysz w tym czasie się lognąć (a na pewno nie), to od drugiego piętra po relogu jesteś w m1 u strażnika. Po co biegać przez całą dolinę, potem świątynię do jednego metka?

Po drugie: Spokojnie można te metki bić w godzinach 1-13/14, bo wtedy prawie nikt nie chodzi. Tylko w nocy sie śpi ( tak też czasem trzeba od metina odpocząć :D ), do 14 praktycznie nie ma czasu (szkoła lub praca), zostają tylko godziny 6-8

Po trzecie: Lepiej bić metki 45 pod świątynią, bo są 4 na jednym ch :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up po kiego Huja to napisałeś? Co? Taki jesteś cwany to zrób tuta i się Kurwa zamknij. @topic z tych metkow nie lecą tylko ku/ poty ? Bo coś mi się tak wydaje a jeśli się nie myje to to gówniany zarobek;D

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

a dmg działa dobra nie ważne ale czy nie lepiej meic wlaczyc w modzie troche sppeda eq na dea mozna potke i slolo dt az po kowala bedziesz mial ku z metkow x3 z krola i z krola szkate czyli 4ku i 1szkate i ulpszenie u kowala polecam robic jak ron mistrz to nimfy do +7/8 boga+7/8 i jak ten od kolczykow itp to cos z niebinskich

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...