Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że musimy wejść w Counter Strike wbijamy na jakiś serwer.

Otwieramy console tyldą czyli ~ ` mamy ten przycisk pod escape. Wpisujemy od developer 3 do developer 5. Następnie fps_max 1000.

ZALETY : Więc tak jak strzelamy nie powiększa się nam tak celownik. Łatwiej trafić Head Shota "BUŁĘ". Biegamy szybciej o 1.8 sekund lub więcej, tzn: biegniemy koleś myśli, że zaczynamy strzelać przez ścianę a tak naprawdę to jesteśmy przed nim, widzimy, że biegamy wolniej ale biegamy szybciej.

WADY: Wady są takie gdy już jesteśmy przed graczem i np. chowamy się on nas widzi spóźnionych o 1.8 sekund (lub więcej) i strzela w tamto miejsce gdzie nas widzi po czym padamy tam gdzie on nas zabiła nie gdzie jesteśmy.

Może to komuś pomoże klepnij -

DOZWOLONE NA WSZELKICH LIGACH !

@edit

Niektórym pomoże :)

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

1. Zły dział

2. Najszybciej się biega na 100fps i żadne developery tego nie zmienią.

3. Działanie podobne do interpu, czyli ch..

4. Jest komenda, która wyłącza powiększanie celownika...

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że musimy wejść w Counter Strike wbijamy na jakiś serwer.

Otwieramy console tyldą czyli ~ ` mamy ten przycisk pod escape. Wpisujemy od developer 3 do developer 5. Następnie fps_max 1000.

ZALETY : Więc tak jak strzelamy nie powiększa się nam tak celownik. Łatwiej trafić Head Shota "BUŁĘ". Biegamy szybciej o 1.8 sekund lub więcej, tzn: biegniemy koleś myśli, że zaczynamy strzelać przez ścianę a tak naprawdę to jesteśmy przed nim, widzimy, że biegamy wolniej ale biegamy szybciej.

WADY: Wady są takie gdy już jesteśmy przed graczem i np. chowamy się on nas widzi spóźnionych o 1.8 sekund (lub więcej) i strzela w tamto miejsce gdzie nas widzi po czym padamy tam gdzie on nas zabiła nie gdzie jesteśmy.

Może to komuś pomoże klepnij +

DOZWOLONE NA WSZELKICH LIGACH !

@edit

mi to pomaga na mixach owszem. na tp ffa gram normal na develeoper 0 bo mam 100 fps :) a tak poza tym podaj komendę na celownik :>, i nie chodzi mi o to, że jak biegasz to się powiększa , tylko, że nie jest taki duży jak się strzela prawie od razu wraca do stałego wyglądu,

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej nie ten dzia hehe

ale to że się pomyliłem nie musisz sobie postów nabijać zły dział he jakbym wszędzie takie bzdury pisał to by było żałosne...

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Opublikowano

Te komendy to ja radze wpisywać na servery DR gdyż lepiej się z nimi "Kica" niz strzela pozdro. Ani + ani - .

mickeyanime.gif

beznazwyu.gif

"Śmierć jednej osoby to tragedia, śmierć miliona to statystyka"

DaJ + :))

• 5 miesięcy temu...