Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Dziewczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie do dziewczyn jakie macie wymagania dla chłopaka żeby z nim chodzić?

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Musi to być taki, który nie pyta się o wymagania na forach internetowych.

najważniejsze wymaganie to oczywiście 99lvl w metinie osiem na pl'u

Opublikowano

Ostatnio rozmawiałem z dziewczynami o tym i najbardziej dla nich liczyło się:

• Pewny siebie.
  • Dobre poczucie humoru.
  • Zadbany.

I tyle, nic zresztą odkrywczego, chyba wszyscy to więdza.

RAsfepN.png
Admin Cienia
Opublikowano

Ja mogę powiedzieć tyle że w 99% muszą być przystojni, tylko to się dla nich liczy ;) No i wiadomo jak kolega wyżej napisał, zapewne koleś z kasą też będzie dobrym nabytkiem ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

GM w metjnję, janki, ciefienciesiąty ciewionty lefel w mętjnje, pjenjące, rzepy jej wysyuaci esemesy na jtem schop. Tak na serio; Zaufanie, Kasa, Być przystojnym, Pewność siebie, ale naiwasznieisze: metjn.

Innym razem.

Opublikowano

Ja mogę powiedzieć tyle że w 99% muszą być przystojni, tylko to się dla nich liczy ;) No i wiadomo jak kolega wyżej napisał, zapewne koleś z kasą też będzie dobrym nabytkiem ;]

No co ty, u nas żadna nie powiedziała, że ma być przystojny ^^, najbardziej liczy się zadbanie, tzn czy umyty, czyste ręce, nie podarte buty itd.

RAsfepN.png
Legenda
Opublikowano

Najbardziej to chyba żeby nie miał brudu za paznokciami żeby normalnie wyglądał i żeby sie nie zachowywał jak 11 latek.

Opublikowano

ale sie usmialem haha gdzie ty chlopie takie dziewczyny masz... wyglad to sprawa drugorzedna, mozesz byc brzydki jak noc, a dziewczyny bede na ciebie leciec, musisz miec to cos w sobie, ten urok osobisty

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz być skate albo emo.

Do tego mieć BMXa i dredy (deskorolka to już za mało).

Jak to nie wyjdzie to naucz się grać na gitarze (brzdąkanie wystarczy).

Może to śmieszne ale tak niestety jest w Twoim przedziale wiekowym.

Dla troszke bardziej oblatanych : poczucie humoru, fajny styl, i jak chłopaki wspominali wcześniej zadbany.

Udanego połowu lachonów.

f.png

Opublikowano (edytowane)

omfg... no to pytanie z głupszej beki ?

zadbany jak pisali inni,

musi umieć rozmawiać o wszystkim, czyli nie muli na pc non stop, nie gada o grach itp.

zachowanie także jest ważne,

dziewczyna musi wiedzieć że może na tobie polegać.

Ale wygląd także jest ważny, może nie na te 99% co podał D&G ale także na to patrzą.

@Fifolski,

weź nie przesadzaj ... Emo może i się podoba, ale jeśli prawdziwy emo to się tnie i po pewnym czasie ta krew się nudzi, albo jak ludzie mówią że idą 2 laski to już całkiem.

ja gram na gitarze elektrycznej wyglądam jak normalny ludek z bransoletą chodzący dość często w czerni (taki niby rock albo metal, ale jakiś niedorobiony o.0) , i nie narzekam na moje stosunki z dziewczynami

Edytowane przez Lenart
Admin Cienia
Opublikowano

ale sie usmialem haha gdzie ty chlopie takie dziewczyny masz... wyglad to sprawa drugorzedna, mozesz byc brzydki jak noc, a dziewczyny bede na ciebie leciec, musisz miec to cos w sobie, ten urok osobisty

Wmawiacie głupoty, ludzie bo ludzie ale i tak rządzą nimi instynkty więc nie pitol mi tu głupot.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...