Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Multihack V 1.5 Italy

kinux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

...? czy widzisz KAŻDY temat w którym napsiałem że coś tam ma wirusa...? Nie jestem również dzieckiem zacofany idioto, a co do twojego pytania: nie działa na PL bo to nie jest nawet multihack

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Haha . taak . ten tekst " zacofany idioto " mnie ośmieszył . Nie wiesz nic o mnie , ani ja o Tobie . dlatego potrafię się przyznac do błędy . przepraszam , że tak publicznie na ciebie wyskoczyłem .

A żeby ten post nie był spamem to @up dzięki ;)

Opublikowano

Informuje, że po uruchomieniu pliku wyskakuje okienko z informacją że multihack jest aktywny (czy cos w tym stylu) i uruchamia się tzw. Silient Installator instalujący nam keyloggera :) nie polecam :)

Jaśli już uruchomiłeś ten program, zakończ procesy o nazwie "multihack_italy_v_1.5.exe", ponieważ jest to keylogger :) Antywirusy nie wykryją żadnego keyloggera ;)

Opublikowano

te genialny kolego ten co mowi ze to w procesach sie zapisuje jak bys chcial zauwazyc to kazdy hac italia sie tam zapisuje... wiec zamknij sie ..

NIE WIEM NIE TESTOWALEM CZY DZIALA NA PL :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...