Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Odszkodowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , dzisiaj bardzo mocno stukłem palca , bądz nawet jest złamany .

To wyłącznie moja wina, stało się to na sali , wtedy mielismy tak jakby wf , ale to nie był wf bo było zastępstwo .

Mój wychowawca uczy wf'u , i teraz nie wiem czy on może jakieś prawa stracić ?, bo praktycznie to powinnismy nic nie robić a robilismy co chcielismy , i tera nie wiem czy może mogą go zwolić i czy dostane odszkodowanie.

On , powiedział że stało się to na matematyce i był wkurzony dziwnie , powiedział to się jeszcze stało na matematyce ehh ..

Opublikowano

jeśli zapłaciłeś ubezpieczenie to dostaniesz odszkodowanie bo stało się to na terenie szkoły. nie ważne czy była przerwa czy lekcja.

a to czy on dostanie po dupie, to tego nie wiem, mieliście zastępstwo więc raczej nie powinien.

Opublikowano

Nie dostanie po łbie, jak pamiętam w podstawówce kolega na przerwie wybił sobie 2 zęby wychowawczyni nic nie miała, a powinna się nami opiekować wtedy :P. No a jak nie zapłaciłeś ubezpieczenia to niestety

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

2 lata temu biegaliśmy w lesie z nauczycielem tzw. "biegi przełajowe" był to 10 wrzesnia bo dobrze pamiętam, poślizgnęłem się i rozcięłem sobie kolano o kamień, pojechalem odrazu do szpitala zszyli mi to itd, nastepnego dnia moja mama poszła do dyrekcji i zapytała się czy dostane jakies odszkodowanie, dyrektorka powiedziala ze musze zaplacic jak najszybciej i dostane odszkodowanie no i pod koniec wrzesnia dostałem kase, dokładnie 120 zł, więc nie czekaj i zaplac to ubezpieczenie ;) 

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

Kolega zwichnął ręke na WF'ie i dostał odszkodowanie 170 zł chyba.

A ja dostałem za złamany palec około 100 zł, i to też było na WF'ie. ;)

Dostaniesz jak zapłacisz, najlepiej bajeruj że Cie jeszcze boli czy coś wtedy dostaniesz większe, przynajmniej tak ten kumpel zrobił :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

odszkodowanie masz do końca września . idź do lekarza z palcem wstawi Ci w szyne zdejmą Ci pójdziesz do lekarza powiedz mamie żeby załatwiała odszkodowanie jak będziesz szedł na komisje to mów że Cię boli i boli xD dostaniesz kasę a nauczycielowi nic nie zrobią -.-

zapłać odszkodowanie bo proces będzie trwał jakiś miesiąc albo dłużej ;]

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jeżeli jesteś ubezpieczony w PZU czy coś takiego to dostaniesz. Ale jeżeli nie i czekasz na zapłatę szkolnego ubezpieczenia to raczej nie dostaniesz kasy.

Ja za noge jak złamałem dostałem z PZU coś ok 1000, a w szkołe ok 70

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

@UP ogarnij sie -.- ze szkoły najczęściej jest w uniqa ja za zbicia palca to zbicia nawet nie było mały siniaczek palec w szynie i miałem 100 zł więc nie wprowadza ludzi w błąd...

Opublikowano

A ja mam do was takie pytanie . dziś na wycieczce "zwichnolem" sobie palce (dziś jest sobota stało sie to na wycieczce szkolnej) i tu moje pytanie , ile dostanę odszkodowania . Oczywiście zapłacilem ubezpieczenie

Opublikowano

A ja mam do was takie pytanie . dziś na wycieczce "zwichnolem" sobie palce (dziś jest sobota stało sie to na wycieczce szkolnej) i tu moje pytanie , ile dostanę odszkodowania . Oczywiście zapłacilem ubezpieczenie

Hmm różnie to może być .

100 - 200 zł.

Nie mam pewności .

Po prostu czekaj aż kasa przyjdzie to się przekonasz :]

9368_gold.png

Opublikowano

Hmm miałem to samo, niby stłuczony, lekko boli, zrobił się siny... po tygodniu poszedłem do lekarza i dowiedziałem się ze gdybym przyszedł od razu to nie musiałbym mieć gipsu i bo by go nastawił i byłoby git, więc jak jest siny to nie czekaj i od razu idź do lekarza. A odszkodowaniem się później martw.

Mariuszw13.png
Opublikowano

nikt tego nie wie ile dostaniesz nawet lekarz Ci nie powie ^^ Przyjdzie Ci pismo ile dostałeś % . Jeżeli jesteś ubezpieczony na 5000 zł to 1% to 50zł ;]

Opublikowano

Podczas w-f'u mieliśmy zastępstwo na zamkniętym boisku graliśmy z inną szkolą w nogę mojego kolegę sfaulowali łamiąc mu rękę... dostał odszkodowanie ty też dostaniesz jeżeli stało się to na terenie szkoły

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po prostu coś sobie zrobisz na terenie szkoły co źle wpływa na twoje zdrowie otrzymasz zawsze odszkodowanie.

W końcu za coś płaci się to 30 zl.

9368_gold.png