Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyah. ;]

Znam, zasady tego forum. Tzn. tą że równie ważne jest dawanie czegoś a nie tylko proszenie... Lecz w tym momencie akurat nie mam jak WAM pomóc drodzy użytkownicy (tematów i doświadczenia brak ^^) lecz proszę sam o malutką pomoc w sprawie cudu zwanego "Ore Rushing"

Każdy wie (a jeśli nie, to chyba nie może mi pomóc ;/) co to. I jakie korzyści potrafi przynieść. Sęk w tym że nie potrafię tego rozgryźć tak by działało...

Mianowicie... Już spatchowałem map.wz. Wszystko działa jak należy. Tzn. pojawia się tam gdzie powinno teleportuje do sauny itd. Mam też iMax Macro, i skrypt, puste inventory oraz możliwość robienie Jump Questa w Sleepy.

I tu zaczynają się schody...

Po Pierwsze nie wiem czy mam dokładnie dobry skrypt. Bo co jak co. Ale tematy na forach konkurencji są po ang. a czasem nawet jeśli się ktoś orientuje może mieć problemy...

No ale nawet gdyby to było dobre. Włączam windowed mode, okienko w gorny lewy róg, inv otworzone w dolnym lewym... Włączam skrypt i...

Nic ;/ To znaczy klika myszką nad posągiem i pisze w chacie "y". I to tyle...

Wie ktoś może jak to naprawić? :]

Prosiłbym o nie usuwanie tego ponieważ bardzo zależy mi i na tym żeby to działało i na czasie...

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Robciu ^^

Opublikowano

ustawiasz npc talk na U potem wlaczasz maple i zanim klikniesz play wlaczasz injectora pojawi ci sie command menu ktore znikinie po chwili i pojawi sie nowy maly kwadracik

klikasz play logujesz sie idziesz do sleepy stajesz na statuetce od JQ i klikasz CTRL+F1 CTRL+F2 i bot zaczyna dzialac

Opublikowano

Dzięki Athis,

A możecie powiedzieć czy ten bot potrafi sprzedać/oddać/cokolwiek kiedy mu się miejsce skończy? ;/

Bo jak nie to obliczyłem że on może przez 2 i pół godziny całe inventory zapchać xD

@up

"musk" użyj... Jakoś ja tego bota znalazłem w hmm... 2minuty?

Opublikowano

oo patrzyłem na youtube fajna sprawa na dobry poczatek kasa by się zdała jak takie coś robić powie ktoś :D

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Hej Athis mam prośbe. Mógłbyś walnąć tutka dot. ore rushing ;>? Bo nie chce mi sie na naszej klasie szukać :> Please :)

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Rekrut
Opublikowano

Znalazlem tutorial.. Jest tam download do patchera, winjecta ale download do pliku ore rushing ddl nie dziala :( Uzywacie tej metody czy przez tego bota ?

Opublikowano

Proponuje usuniecie tematu z uwagi na to że już powstał tut dot. tego ;) Yoooj pobudka o_O

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg