Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Wow'Em Tbc I Wotlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby wszystko przy logowaniu gra... A gdy sie zaluguje i pogram z 5-10 min to gra sie blokuje i nic nie moge zrobić tylko ponownie włączyć kompa. Instalowałem już 4 razy a problem sie powtarza! POMOCY!

Opublikowano

Jaki system? U mnie np było tak, że jak miałem 4 Gb Ramu to musiałem opcjonalną aktualizacje do karty sieciowej zainstalować w W7 żeby grać w WoWa.

Podaj dokładną specyfikacje systemu.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mam

Windows XP

Home Edition Wersja 2002

Service pack 3

1GB Ramu

Procesor AMD Athlon 64 Processor 3000+

1,81 GHz

Opublikowano

Jeśli blokuje Ci się TYLKO podczas grania, to jest to wina przegrzewania się procka albo karty graficznej, przy jakiejś temperaturze procka, po prostu komp załącza zwieche, żeby procek się nie spalił.

Opublikowano

Machnij testy orthosem na pełnym obciążeniu, przez 1-2h jak wszystko będzie ok to zaczniemy szukać problemu gdzie indziej.

To jest ukryta treść, proszę

(Nie wierzę w te wirusy ;<)

To jest ukryta treść, proszę

Dobrze, że Ci się zwiesza jak sie pali, bo np niektóre kompy to sie po prostu palą, inne zabezpieczone w BioSie się wyłączają, lub zwieszają.

userbarwb.png

Opublikowano

nie sądzę żeby to był procesor albo karta graficzna. Zdarza sie tak że gra zawiesza sie od razu po wejściu do świata albo dopiero po 2h. Instalowałem już WoWa z kilku innych płyt. zawsze to samo... :(

Opublikowano

Może to być tak, że podczas tych pierwszych 2 godzin twój komputer wcale nie pracuje cieżko, a potem np wchodzisz do miasta i jest obciążenie, wrzuć skrina z speedfana to bedziemy wiedzieć coś o temperaturach

userbarwb.png

Opublikowano

po odpaleniu programu nagle komp mi się zaczął zawieszać, nie mogłem go wyłączyć a po chwili bluescreen.... ale u mnie to częste zjawisko. w każdym bądź razie postanowiłem poczuć na własnej skórze temperaturę i dotykając karty graficznej stwierdziłem że jest zimna.. ;/

Opublikowano

Więc nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, temat uważam za zamknięty.

Pozostaje ci oddać komputer do najbliższego serwisu w celu zdiagnozowania problemu, skoro twój komputer nam nie pozwala tego zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...