Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wojowniczka Z Wlosami Szamanki

Posterik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to zrobić:

1) rozpakowujemy pc.epk / eix i pc2.epk/eix.

2) Stworzyliśmy folderze PC do podfolderu "szaman", a następnie w folderze "włosy"

3) w razie szukamy fryzurę, które chcemy przypisać do wojownika ... I teraz trochę czasu, Jak, jak powiedziałem blond długie włosy [włosy w folderze szaman jest "hair_4_2.dds" i "hair_4_2.gr2" ]

4) Te dwa pliki kopiujemy i zapisać go na bezpieczeństwo od razy na pulpicie.

5) Teraz przechodzimy do "włosy" w folderze z kobiet wojownik i czekam na fryzurę, że lubisz w swoim kliencie nie musi i zastąpić ją blond włosy długo. [Jestem teraz jak dla brązowe włosy krótkie z wojownika ---> hair_3_2.dds i hair_3_2.gr2]

6) nazwy plików, a następnie należy pamiętać, aby usunąć z "włosy" folder.

7) Teraz wracamy na pulpit i zmienić nazwę 2 plików zapisanych przez [hair_4_2.dds i hair_4_2.gr2] w imię krótkie włosy wojownika. Tak więc "hair_4_2.dds" i "hair_4_2.gr2" zmień nazwę "hair_3_2.dds" i "hair_3_2.gr2.

8) Tak, teraz, oprócz dwóch nazwy plików w "włosy" w folderze z wojownika i zastąpić stare sekund

9) pc.epk szt. / pc2.epk/eix eix i znowu i opakowanie w kliencie

10) Imgame kod brązowe włosy krótkie i masz blond długie włosy wojownika (:

Oto zrzut ekranu:

0730210046.jpg

Wysłane z ImageShack.us

To można zrobić oczywiście wszystkie fryzury innych, ale tylko z kobietą, kobieta i mężczyzna z mężczyzną (:

orginalny temat:

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/673228-how-2-schami-langhaarfrisur-f-r-kriegerin-und-mehr.html

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

@up

taa napewno tłumacz google i ten w google chrome..to dwie inne rzeczy-.-

po ,2 można to zrozumiec, ale wypada trochę się wysilić i poskładać zdania...

Opublikowano

O boże . Trzeba być debilem żeby coś takiego nawet tłumaczyć. Wypakuj PC i podmień z fodleru warrior/hair model jakis za model z np sura/hair. Np masz tam model hair1_1.gr2 . Koniec tutoriala.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

up szukalem czegos na epvp i natknelem sie na to... to wrzucilem go tutaj jak nie umiesz zrozumiec o co chodzi to lepiej nie zabieraj sie do edytowania clijenta

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

nie no to forum to sie rozwija jak slimak -.- ja juz wiedzialem pol roku temu bez typu TuT'ow o takim czyms

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

dlaczego - ze znalazlem na epvp tego co nikt nie znalazl ? jesli bedzie tak dalej kolejny temat zamkne :) a juz planowalem wam dac spolszczona arena walk (dzialajaca) ale nie to nie :D

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Posterik bajki możesz opowiadac. Ty dziecko nie wiesz co sprawia że arena nie działa a chciałbyś podawać ją działającą. ja też mogę sobie spolszczyć muzyka Yu-Hwan i wejść na arenę jako GM. Elitepvpers nie wyznacza możliwości w tworzeniu serwerów metina. Ja moge zrobić że jestem wojem a jak założę zbrojke to jetem surą ... Żaden problem mimo że tego na elitepvpers , ani tu nie ma ...

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Screen nie jest zadnym dowodem 2 razy /inv wpisane i juz nie widac znaczka GM :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...