Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gothic 4 Vs Two Worlds 2

487xcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym wam dzis pokazac pewnie niewielu z was widzialo gre Two Worlds szkoda a jest to gra podobna do gothic Polska firma ja zrobila gralem w 1 nie bylem zawiedziony

W grze mamy do wyboru 5 trybow magii ziemia,ogien,nekromancja,woda,powietrze oraz bron taka jak wlocznie,miecze 1 reczne,2 reczne,topory,luki,laski oraz wiele wiele przedmiotow takich jak helmy,rekawice,buty,'spodnie',zbroje, itp.

TW2 miala wyjsc wlasnie dzisiejszego dnia :F

Ale tworcy postanowili przelozyc gre znowu na pazdziernik cos kolo 20 :F

Jesli jeszcze nigdy nie widziales gry TW2 to mozesz ja zobaczyc teraz ^^

http://www.eurogamer.pt/videos/two-worlds-ii-return-to-antaloor?size=hd

Gra jak dal mnie grafika powala w tw1 byla oszalamiajaca grafika lepsza niz w gothicu 3 lepsza optymalizacje gra miala co za tym szlo 0 lagow itp. lecz jak na polska wersje gra nie byla w 100% dobra zdazalo sie nieraz ze z 1-2 misje poboczne sie zbugowaly i nie dalo sie ich zrobic gra w wiekszosci nie miala powaznych bledow przynajmniej mniej ich bylo o wiele niz w gothicu 3 :F

A tak wyglada gothic4

Oceniajcie ktora gra bedzie lepsza ^^

Narazie sam nie wiem gothica 4 robi inna firma wiec moze to bedzie dobra produkcja nie taki niewypal jak z gothic 3 ...

TW2 bedzie robic Polska firma lecz w grze zabraknie polskiego dubblingu tak tez bylo w 1 wersji gry za to na 100% bedzie spolszczenie gry (napisy)

Edit@

Sorry ze film 1 nie jest w formacie 'media' poprostu nie byl na yt wiec dalem w code :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...