Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Ibot 2.24

llopezor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieves zauważ kiedy padła informacja że zamieszczone i ładnie opisane boty na forum nie działają i jak ktoś prosi o jakieś info to odzywa się NoobKillerPL z informacją, że już jest. Być może to właśnie brak zainteresowania powoduje że użytkownicy wolą jedynie coś pobrać a jak się podzielić to już cisza. Od dłuższego czasu czekam aż coś się ukaże samemu kopiąc po internecie. Jak mamy napisać całym zdaniem, nie spamując, że wiele osób jest zainteresowanych bocikiem do wrót skoro są inne tematy opisujące problem lecz nie pojawia się sposób na jego obejście. W temacie z prośbą o cracka dołączyłem się z kolegami do prośby aby temat był "odświeżony". Jestem tylko gościem i nie ja tu rozdaję karty ale nie spamuję po kilka krótkich wpisów a załączam jednego krótkiego posta w odpowiednim temacie dając dowód na zainteresowanie. Szanuję funkcję i skoro ma być warn to niech jest ale później nie dziwie się, że ludki wchodzą, ściągają i znikają i można czekać w nieskończoność albo pojawia się informacja o "starej nowości" która przestaje działać dzień po podaniu informacji.

Przeglądając za to inne tematy nie brakuje powtarzających się rad typu przeinstaluj bota, system a jak nie zadziała to zrób to samo w odwrotnej kolejności.

Mimo, że zacząłem darzyć to forum już sympatią to chyba lepiej jednak siedzieć cicho, zassać co dadzą a jak znajdę gdzie indziej to chyba inni też mogą sami znaleźć i zawitać ponownie z ciekawości czy coś nowego komuś chciało się zamieścić.

• Dodaj nową pozycję...