Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grą

Xtens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem ... mianowicie .... kiedy dziś wbiłem na crossa a on zaczoł mi sie patchować wyskoczyło mi powiadomienie że w folderze z Crossem mam trojana ;( ale cóż odpaliłem crossa i nic .... . Poszedłem pojeździć na rowerze a kiedy wruciłem i chciałem zagrac wogóle nie mogłem włączyć Crossa bo wyskakiwało że ma trojana.... . Odinstalowałem Crossa i zainstaowałem nowego. Tego już wogóle nie mogłem odpalić więc znowu odinstalowałem i zainstalowałem nowego .... teraz odpalam >> (wyskakuje to okno co zawsze) klikam START GAME >> i pojawia się okno auto patch i nagle okienko w którym pisze ... filed to downoland self-update file. I na tym koniec odpalania Crossa.... proszę o pomoc :)))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[

Zbieram PLUSY :)) ++

Opublikowano

Wykonaj to :

1. 1. Odinstaluj CrossFire
  2. 2. Przeskanuj gruntownie kompa antywirusem. (Jakiego antywirusa używasz? Napisz najlepiej prywatną wiadomością.)
  3. 3. Usuń wszystkie pliki zainfekowane, zarażone lub szkodniki ( o ile to nie będą pliki systemowe)
  4. 4. Pobierz NOWY plik instalacyjny ze strony z8.
  5. 5. Zainstaluj CrossFire z nowego pliku instalacyjnego.

Powinno pomóc. Prawdopodobnie zaraża pliki z z CrossFire - folder zarazany to folder gdzie instalujesz domyślnie grę. Dlatego za każdym razem coś nie gra. Usunięcie wszelkich plików zarażonych, zainfekowanych lub szkodliwych zaprzestanie procederowi zarażania kolejnych plików. :)

A co do wypowiedzi kolegi powyżej. Czyszczenie rejestru może pomóc ale tylko chwilowo. Do kolejnego zainfekowania. Wyłączenie antywira pomoże, ale może prowadzić do tego ze niedługo całkiem padnie Ci system bo Trojan zainfekuje pliki systemowe :)

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Opublikowano

Możliwe że ci zapora blokuje CrossFire , często się to zdarza przed ponowną istalacją spróboj wyłaczyc zapore Windows i włącz gre od nowa .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

To może być zapora, ale jeśli wcześniej grał bez problemu to i teraz problemów być nie powinno chyba że windowsa aktualizuje. Więc zapora w 90% odpada :)

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.