Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Di]Patch Dla Metin2 (Mod 1.3)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów.Otóż zrobiłem patcha 1.3 dla Metin2 PL,US,DE i UK który działa na HackShield 3.Powiem jedno tego HackShield 3 złamie każdy kto choć kilka dni bawił się Serwerami Prywatnymi.

Patch dla Metin2.

Download:http://www.megaupload.com/?d=LHZ46GBP
Skan:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=50190513f1f67e7d0649bdbd67361f386d64509018c165eaf1d3061f048cf35c-1284653358

Wystawiłem Patcha,ponieważ Patch by Andrzejt17 nie działa za dobrze z moim EM2.

Wersja jest na razie bez MH ale postaram się go dodać jak tylko uda mi się sprawić aby działał.B)

PS.Robię nową wersję EM2 i Patcha więc chwilowo wstrzymajcie krytykę.Proszę modka o wyczyszcenie tamatu z postów

Opublikowano

hmmm ok ale mam tak: metina UK najnowszy itd zainstalowany był w nim najnowszy dostępny na UK EM od andrzeja czy jezeli wrzuce twoje pliczki bedzie mi chodzilo fb/em/każde obejscie? a i czy EQ bedzie widać

ae1d1005fe.png

Opublikowano

widac itemki i czy nie loga co 2min ? i czy dizla na nim polski EM2 odpisz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jedno pytanie:

Czy widać itemki ?

Jak nie to możesz sobie ten patch wiesz gdzie wsadzić bo to będzie to samo co ten 4.3.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

tio tez ja juz wiem ze widac a nie weiesz czy dzila na nim EM2 ? polski albo wogle jaki kolwiek

userbarwb.png

Opublikowano

Mam pytanko co mam z tym zrobic normalnie zainstalowac w metka ? i uruchomic ?

EDIT

Andrzej testowal tego patcha i mowi ze nie warto pobierac bo nie dziala z EM2 po prostu nie warto

Opublikowano

Powinien dzialać nie sprawdzałem bo mi zalezy tylko na FB ktory teraz nie działa :( Ale zaraz testne bo w EM jest FB wiec zaraz dam edita ;d

Opublikowano

nie widać itemów ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Niby jakiego em2 można na tym ruszyć?

Tego co jest na mpc ode mnie nie (de)

Twojego też nie (??)

Najnowszego de też nie...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/207382-botnewdieasymetin2-01121705-mod-12-dla-metin2-pl-deus-i-uk-z-mh/page__p__1399693#entry1399693

To jest jego em2.

I już nie spamić.

Jedynie jakie wyniki jednak wątpie aby działało :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Jaka padaczka. Chłopcze do tego patcha dałeś dzisiejszy plik metin2client.bon a n a nim nie odpalisz ŻADNEGO! em2 więc nie wiem co ten patch robi. Równie dobrze można po prostu dać sobie spatchować klienta i efekt dokładnie ten sam.

Tak więc to nie jest żadne rozwiązanie. Itemy widać a EM2 nie odpalisz czyli jak na normalnym kliencie.

Fail.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Pisze że nie jest zaktualizowana gra ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

To Andrzej przynajmiej na tym DMG_hack odpalisz :( a ty masz jakis lepszy pomysł co zrobic by znow sobie pobocic na twoim EM2

:( a ty masz jakis lepszy pomysł co zrobic by znow sobie pobocic na twoim EM2

To Andrzej przynajmiej na tym DMG_hack odpalisz :( a ty masz jakis lepszy pomysł co zrobic by znow sobie pobocic na twoim EM2

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich blokadą konta.

Pozdrawiam,

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...