Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eh, Lockerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc od dawna nie zbierałem punktów na Lockerz i chciałbym dowiedzieć się paru rzeczy.

1) Czy dalej po zaproszeniu 20 znajomych dostaje się Z-List i 2x PTZ ?

2) Czy nagrody dalej tak szybko się wyczerpują ? :/ że jest restock, a po 15 sekundach nie ma niczego ? xD

3) Jakie są nowe sposoby na zbieranie punktów ? Bo widzę tu jakieś oglądanie filmów, bonusowe pytania o.O

WTF man ?

odrazu mowie że znam tylko 3 sposoby (zapraszanie znajomych, logowanie i odpowiadanie na pytania).

Grę po rejestracji chyba usuneli nie ? :/

Tak więc jak mogę zbierac jeszcze PTZ ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

tylko tak jak napisałeś, zapraszając, oglądając filmiki, logując się oraz odpowiadając na pytania.

ale restock nie rozchodzi się w 15 sec tylko jakieś maź 5 sec ;) ceny podnieśli w górę i to sporo, wg. mnie się nie opłaca już w to bawić.

Opublikowano

nadal Z-list dostają 2x za wszystko, aktualnie nawet masz za ogladanie filmikow x3 PTZ więc szybko można zarobić, restocki nadal cienkie, dodatkowo połowa osób dostaje tak mocnego laga, że się nie da nawet do restocka zalogować tak miałem ostatnio i się udało zebrać tylko tapetkę a na restocku z 14.9 też nic bo był po 1.00 w nocy, w dniach szkolnych.. Zobaczymy jaki będzie jutro.

Co do nagród to jak se już upatrzysz co chcesz z elektroniki i nie jest to ipod, to tego raczej nie zdobędziesz, bo jak już masz PTZ'ty to oni wycofują akurat Twoją nagrodę...

FailedRedemption.jpg

Opublikowano

Hah ;]

Sam się w to bawiłem ;] teraz chętnie pozbędę się konta, bo już mi nie potrzebne;)

Ogóline to chyba nie miejsce na to nie? ;p

Zamykam.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...