Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Obejście Na Nowego Hs3 + Widac Itemki

RaVvEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak najpierw trzeba podziękować KamerowiLEET oraz Andrzejowi.

Co robimy aby mieć obejście na najnowszego HS3 + żeby było widać itemki?

1.instalujemy latke od andrzeja ta najnowsza z modem kamera.

2.Patchujemy metina i go wlaczamy.

3.Logujemy sie na postac.

4.Widzimy itemki czyli jest ok.

5.Metina wlaczamy przez Metin2mod.exe i mamy obejscie :P

Mi dziala.Pamietajcie zeby wlaczac metina przez metin2mod.exe bo inaczej nici z obejscia.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

sprawdze zaraz i dam edit, swoją drogą myślałem że dropa nie widać, jak zalogowałem się na postać i eq puste to troche mnie zgieło :D

Opublikowano

na tym obejsciu nie bedzie dzialal easy metin2

jest to obejscie na ktorym dziala skillhack i mozliwe ze multihack v.1.4 dolaczony chyba do easy metin2

Msicie poczekac na patch od andrzeja bo ja na easy metin2 sie nie znam.W miedzy czasie mozecie zagrac sobie na tym obejsciu ze skillhackiem i sprawdzic czy wam itemki nie znikly albo z mala pomoca wbic sie do top 100 nowego serwera.

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

chyba cos zle napislaes najpier powinno sie patchowac metka a potem zainstalowac mod kamera ale i tak nie dziala dziala na 1 użycie potem juz nie

Opublikowano

nawet nie musisz instalowac moda wystarczy ze masz ten plik metin2mod.exe

dzieki niemu wlaczasz metina bez hack shielda co daje ci mozliwosc uzywania skillhacka {Pc}

Metin2mod.rar

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...