Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plik Devil.Dll Z Ilsaveimage

Arox100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Jak w temacie.

Poszukuje Devil.dll z ilSaveImage i proszę o nie pisanie postów typu: "noobie google nie boli". Szukałem w google lecz wszystko co tam znalazłem to jedno wielkie gówno.

Potrzebuję tego pliku, ponieważ chcę korzystać ze spolszczenia serwera Yt2Game. Mam zainstalowanego pl'a '08(nie patchowany), mam w nim moda od Kamera, wklejam spolszczenie i wyskakuje mi "Nie znaleziono punktu wejścia procedury slSaveImage w bibliotece devil.dll.". Szukałem na forum lecz spotkałem się tylko z odpowiedziami typu "masz stare spolszczenie". Ściągnąłem nowe spolszczenie i też tak mam.

Proszę o pomoc poleci +/- i 5 z góry dziękuję! Pozdro.

Czy to piątek, czy sobota Jastin Bieber to idiota.- na ustach błyszczyk, we włosach klej, Jastin Bieber to jest gej!

Jastin Bieber jak już wiecie to największy cwel na świecie!

images%3Fq%3Djastin%2Bbieber%2Bidiota%26hl%3Dpl%26biw%3D1152%26bih%3D670%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C1482&itbs=1&iact=hc&vpx=596&vpy=305&dur=2090&hovh=229&hovw=221&tx=104&ty=137&ei=OzWSTO36PMaSswb31vH4CQ&oei=EjWSTJLGCMfMswbYxfWFCQ&esq=4&page=4&ndsp=15&ved=1t:429,r:2,s:50&biw=1152&bih=670

Opublikowano

Ok dzięki wielkie już nie ma tego problemu. Poleciał + i 5.

A znasz może jakieś polskie priv'y na których warto grać nie takie jak Metin5 co cofke robia bezprzerwy:/

Wiem, że o serwy się nie pyta, ale sam nie mogę znaleźć fajnego bo na metin2mod.tk pisze ze serwer on a on jest off naprawde.

Więc jak znasz jakiś to daj link do strony głównej znowu + poleci.

@edit

Ej jak do sygnatury dodałem ten link to jak jak go usunąć? Jak biorę profil edytuj i "o mnie" to tam tego nie ma do edytowania.

Czy to piątek, czy sobota Jastin Bieber to idiota.- na ustach błyszczyk, we włosach klej, Jastin Bieber to jest gej!

Jastin Bieber jak już wiecie to największy cwel na świecie!

images%3Fq%3Djastin%2Bbieber%2Bidiota%26hl%3Dpl%26biw%3D1152%26bih%3D670%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C1482&itbs=1&iact=hc&vpx=596&vpy=305&dur=2090&hovh=229&hovw=221&tx=104&ty=137&ei=OzWSTO36PMaSswb31vH4CQ&oei=EjWSTJLGCMfMswbYxfWFCQ&esq=4&page=4&ndsp=15&ved=1t:429,r:2,s:50&biw=1152&bih=670

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...