Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konserwacja

MixXSie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdopodobnie tak :/

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Mi sie zdaje ze jezeli sie nie z'torentuje to nie da rady wlaczym metina bo tak to by kazdy robil i bez sensu bylo by dawac HS3 ale to tylko moje zdanie

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

ja odrazu skopiuje ip nowych serverow do mojego folderu z metkiem nie torentowanego i easymetin2 bo mam 1 metka czystego 2 nie i wam napisze tylko dajcie znac jak servery beda gotowe gg 5334043

Opublikowano

Hehe. Nowy metin2client.bin dali. Ściąga się metin2_hshield_10637_1. Wszystkie serwery off.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

all off bo pat'chuja do 12.. lub 11.30 ja normalnie moga wlaczyc easy metka ale servy nie dzialaja bo patch'czuja gdy juz beda dzialac to skopiuje nowe ip do easy i juz .

Opublikowano

Hehe. Nowy metin2client.bin dali. Ściąga się metin2_hshield_10637_1. Wszystkie serwery off.

i tak jak tego hs'a spathuja to se mogą pomarzyć że nie bd hacków :)

nawet jak kamer mod czy tam emt2 nie bd działal to za 2/3 dni już zrobią obejścia

Opublikowano

bez em2 okaże się kto pro expi na starcie a nie kto pro używa bota na początku :-)

Opublikowano

bez em2 okaże się kto pro expi na starcie a nie kto pro używa bota na początku :-)

Człowieku masz kasę na sm i jesteś pro.. , tu jakby IS był darmowy jak na privie to każdy z 99lv latał by , więc o czym mowa , gra niby darmowa ale nie do końca. Rymy wale niebywale :D

dlatego ludziom bez kasy na is pomaga em2 ;p

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...