Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack'I Do Ascension To The Throne : Wojna O Koronę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem właśnie świeżo upieczonym mpcforumowiczem , i z góry pragnę zadać pytanie kierowane do bardziej, jak i mniej doświadczonych odbiorców korzystających z programu Cheat Engine.

Otóż, Niedawno całkiem, zakupiłem w pełni spolszczoną oryginalną grę : Ascension To the Throne : Wojna o koronę, i chciałbym dodać , że bardzo zależy mi na jej przejściu korzystając z ekhm "pomocy".

Temat założyłem z tego powodu, iż w miarę dosyć długiego szukania po googlach i innych stronach, miałem już dość bezowocnych poszukiwań, a widzę, że na forum są dosyć "obcykani" , że się tak wyrażę z owym programem ludzie.

Cóż tak więc, skoro już powyżej określiłem co chciałbym zyskać napiszę to pokrótce : Bardzo chciałbym, aby ktoś z was drodzy forumowicze, udzielił mi rady na temat zhackowania owej gry.

Chodzi mi o mniej więcej takie programy jakimi są CHEAT ENGINE, ART MONEY, czy inne TEGO typu programy hackerskie, które umożliwiły by mi kontynuację gry. Potrzebowałbym mniej więcej hacków do pieniędzy i innych takich głupot.

Oceniając powierzchownie forum liczę na szybką i profesjonalną pomoc z waszej strony.

Ciepło pozdrawiam wszystkich odpowiadających i proszę uniknąć odpowiedzi typu "nie znam tej gry, google nie gryzie czy też proszę uniknąć bezsensownego nabijania postów jak np "niestety NIE WIEM " Jeszcze raz ciepło Pozdrawiam

MahridsPoland.

Ps : Jeśli wie ktoś coś na temat hackowania "większych produkcji" jak opisana powyżej, proszę o napisanie na Gadu : 7107255. Z góry zaznaczam, że to tej gry będzie potrzebne coś więcej niż tzw "First Scan , Value, Next Scan" ,

bo już nie raz tego próbowałem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...