Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasio i Małgosia na spacerze:

- Och, kochany, nie potrafię wysłowić tego uczucia, które porusza moje wnętrze...

- Ze mną to samo. Nie powinniśmy byli popijać tych śliwek browarem...

-----------------------------------

Zdenerwowana kobieta biega po plaży z synkiem, aż w końcu zwraca się do dziecka:

- Teraz przypomnij sobie w którym miejscu byłeś, gdy zacząłeś zakopywać tatusia.

-----------------------------------

Mama Krzysia przeziębiła się.

- Niech pani wypije kieliszek wódki przed snem, na rozgrzanie. Na pewno pomoże - poradziła jej życzliwa sąsiadka.

Układając Krzysia do snu, mama jak zwykle pocałowała go. Krzyś na to:

- Mamo, dlaczego wzięłaś perfumy taty?

---------------------------------

Zaczaił się wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszła wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz.

Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta:

- Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na aids?

- Pewnie, że mam!

- No to możesz je podrzeć...

---------------------------------

Przychodzi facet do restauracji. Podchodzi do niego kelner i pyta:

- Co podać?

- Pieczeń wołową, ale poproszę bez buraczków.

- Bardzo proszę... - odpowiada kelner i odchodzi.

Po chwili wraca i mówi:

- Przykro mi, ale buraczków już nie ma. Czy może być bez marchewki?

-------------------------------

Mówi żona do męża:

- Idz kup mąke i jajka, Tylko nie zapomnij!

Wchodzi mąż do sklepu i powtarza sobie, co ma kupić. Zagadał się i zapomniał. Myśli, myśli i mówi:

- Poproszę farbę.

Przychodzi do domu i mówi:

- Kupiłem farbę.

A żona odpowiada:

- Kazałam kupić ci tylko dwie rzeczy! A gdzie pędzel!

-----------------------------

Przychodzi facet na pocztę:

- Poproszę znaczek za 1,30zł.

- Proszę bardzo.

- Ile płacę?

----------------------------

Na budowie:Kierownik poucza pracowników, że na budowie trzeba nosić kask bo to niebezpieczna praca itp. Na dodatek przytacza pewną historię, otóż: kiedyś po budowie chodziła dziewczyna, ale w kasku na głowie i w pewnym momencie cegła spadła z wysokości na jej głowę a ona, jako że miała ten kask, to tylko otrzepała się z kurzu, wstała i uśmiechając sie poszła dalej! Na to jeden z obecnych odzywa się:

- Ja ją znam, mieszka na moim osiedlu, do dziś chodzi w kasku na głowie i się uśmiecha!

---------------------------

Na dyskotece chłopak do dziewczyny:

- Tańczysz?

- Tańczę, śpiewam, gram na gitarze.

- Co ty pleciesz?

- Plotę, wyszywam, lepię garnki..

Mówi gówno do tyłka:

- Ciemno jak w dupie.

A tyłek na to:

- Taa, i gówno widać.

------------------------------

Mała żmija pyta się mamy:

- Czy my jesteśmy jadowite?

- Tak, dlaczego pytasz?

- Bo przed chwilą ugryzłam się w język.

--------------------------

W samolocie pasażerskim lecą obok siebie, w jednym rzędzie: dwaj Arabowie i Żyd. Arabowie przy okni, Żyd przy korytarzu. Żyd wyluzował się, rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi:

- Idę po colę. - Żyd na to:

- Ależ nie, ja pójdę i przyniosę. Po co pan się ma przeciskać.

Gdy poszedł, jeden z Arabów napluł mu do buta. Po minucie Żyd wrócił, podał colę Arabowi, ten ją wypił. Po kolejnych godzinach lotu drugi Arab mówi:

- Idę po colę. - Żyd zareagował tak jak poprzednio.

Gdy poszedł, drugi Arab napluł mu do buta. Żyd wrócił, podał colę, ten ją wypił. Po kilku godzinach samolot ląduje. Żyd ubiera się, zapina kołnierzyk, wkłada buty i krzywi się:

- Ech, ta nienawiść między naszymi narodami... To plucie do butów, to szczanie do coli...

---------------------------

W domu wariatów salowy widzi jednego z pacjentów, który biega po korytarzu udając samochód.

- Co pan robi panie Marianie?

- A właśnie jadę do Gdańska. Salowy poszedł dalej, wszedł do pokoju Mariana żeby zmienić pościel i widzi jego współlokatora masturbującego się na łóżku.

- Co pan wyprawia?

- Ciii, Marian pojechał do Gdańska, a ja posuwam jego żonę!

Jedzie rycerz na koniu i widzi księżniczkę. Myśli sobie: Podjadę do niej powoli, to ona zapyta: "dokąd tak powoli jedziesz, rycerzu" - ja wtedy odpowiem: "powoli, bo powoli, ale może byśmy się popieprzyli?"

Więc przejechał obok księżniczki powoli, ale księżniczka nie zwróciła na niego uwagi. Rycerz myśli: To ja teraz przejadę obok niej szybko, a ona zapyta: "dokąd tak szybko jedziesz, rycerzu?" Ja wtedy odpowiem: "szybko, bo szybko, ale może byśmy się popieprzyli?"

Jak pomyślał, tak zrobił. Niestety księżniczka znów nie zwróciła na niego uwagi. Zdesperowany rycerz pomyślał: Wobec tego przemaluję swojego konia na zielono i przejadę obok księżniczki, wtedy ona zapyta: "skąd, rycerzu, masz zielonego konia?" Ja wtedy odpowiem: "zielony, bo zielony, ale może byśmy się popieprzyli?"

I znów jak pomyślał, tak też uczynił. Przejeżdża rycerz na zielonym koniu obok księżniczki, a księżniczka pyta:

- Rycerzu, a może byśmy się popieprzyli?

- Popieprzyli, bo popieprzyli, ale skąd ja mam zielonego konia?

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Takie średnie przy niektórych sie uśmiałem a przy niektórych nie bo poprostu niektóre juz znam al dam + za chenci B)

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano (edytowane)

Playerony niektóre dowcipy to były denne :/.

Ale trochę poruszyły moje wnętrzności więc pomyślałem że je tu wrzucę :D.

Edytowane przez Donikonik
images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
  • 5 tygodni później...