Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

magnum16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z zainstalowaniem gry a mianowicie.

Wczesniej mialem zainstalowanego pirata teraz kupilem orginala cod2 i odinstalowalem pirata i jak chce zainstalowac orginala to wswietla mi sie taki bład:

:1607:nie mozna zainstalowac programu InstallShield Scripting Runtime

Jak pytalem kolegi to on powiedzial zebym w panelu usunoł jeszcze go ale to jest ten problem ze nie moge wchodze w panel sterowania daje usun i wyswietla mi sie ze brak nosnika w dysku daje kontynuj i tam usun i po 2sekundach wyswiatla mi sie finish gdy go naciskam to nadal go mam pomurzcie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest problem z programem windowsowskim InstallShield odpowiedzialnym za instalacje głównie gier ;)

Radziłbym usunięcie po czym ponownie zainstalowanie InstalShield

Pisze tego posta żeby pomóc wszystkim graczom z podobnym problemem którzy grają w CoD a nie żeby odkopywać tematy ;) Pomagam tylko wtedy gdy nikt nie podał sensownej odpowiedzi !

238626.jpg]
Opublikowano

3 sekundy w Gooooglach:

Rozwiązanie tego problemu

Ponowna instalacja aparatu InstallScript

Aby ponownie zainstalować aparat InstallScript z programu InstallShield Developer, wykonaj następujące kroki:

1. Kliknij przycisk Start, kliknij polecenie Wszystkie programy, wskaż polecenie Akcesoria, a następnie kliknij polecenie Eksplorator Windows.
  2. Otwórz następujący folder: C:\Program Files\InstallShield\Developer\Redist\Language Independent\i386.
  3. Kliknij dwukrotnie plik Isscrpt.msi.
  4. Postępuj zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...