Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Cod 4 Mw

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec zacznę od początku było to tak:

siedziałem skanowałem kompa tam było parę wirusów ja je usunąwszy patrze ze cod się nie odpala:(.Próbuje uninstal ale nie działał jaki błąd wyskoczyll:<.Usunolem cały folder z gra a teraz jest już na płytce opcja instaluj ale jak to kilak to po 2-3 sekundach wyskakuje"Windows Insteller service could not be accessed.Contact your support personel to verify that it is propely registed and enabled."

POMOCY!!!!!!

Pisze tu ponieważ to jest moje ulubione forum wiec nie zepsujcie tego.

Opublikowano

Spoboj wejść w : Start/Wszystkie Programy/Akcesoria/Narzędzia Systemowe/Przywracanie Systemu i przywróć datę np. dzień przed usunęciem wirusow z kompa

34440.jpg SAMP 4 EVER

34240.gif

34223.gif

34057.png

7015.png

26081.jpg

sygnaturka6kh.jpg

Opublikowano

Spoboj wejść w : Start/Wszystkie Programy/Akcesoria/Narzędzia Systemowe/Przywracanie Systemu i przywróć datę np. dzień przed usunęciem wirusow z kompa

nie działa cofnąwszy się do 13sierpnia i jest tak samo.Możliwe ze to problem z płytka? a jak tak to czy da się to naprawić??

Proszę o szybko odpowiedz bo nie mogę się z tym pogodzić ze zmarnowałem gierkę za 70zl:(

Czy może trzeba zresetować komputer(wyczyścić) i w tego będzie działalność to w ostateczności

Opublikowano

Jak chcesz zainstalować grę którą masz na kompie, usunięcie folderu nie usuwa wpisów w rejestrze czasem usuniecie z rejestru nic nie pomoże lepiej reinstaluj windę.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Możesz Bardziej mi wytłumaczyć co to jest ta "winda"?

a i jeszcze podrzucę ss:

1cod41y.png

2)cod42.png

na 1 jest pokazany cod4

lecz na 2 mój problem

Opublikowano

"winda" = wodndows

Ale spokojnie namieszałeś co nie co teraz nie powinno pc cofać się aż do tak starej daty... bo teraz to dopiero masz burdel na PC

pobierz program Revo Uninstaller Pro 2.4.1

Program ma wbudowane 4 tryby usuwania, wybierz "zaawansowany", ponieważ najwięcej usuwa.

screen: http://helpc.eu/download/file.php?id=301&mode=view

Program możesz pobrać stąd: KLIK.

Oczywiście usuwaj wszystko co program znajdzie (wpisy z rejestru przede wszystkim). No i na dokładkę możesz użyć CCleanera pod kątem pustych wpisów w rejestrze.

a i jeśli to nie pomorze wykonaj instalacje nadkładkową systemu windows

Zakładam, że potrafisz zmienić ustawienia w biosie tak, aby komputer wystartował z napędu cd/dvd, więc od razu przejdę do opisu procesu nakładki.

1. Wkładamy płytę z Windows XP do napędu.

2.Kiedy pojawi się napis zademonstrowany na screenie poniżej, wciskamy np. klawisz enter.

1.gif

2.gif

3.Czekamy aż instalator załaduje pliki.

3.gif

4.Po załadowaniu plików wciskamy enter.

4.gif

5.Teraz akceptujemy umowę licencyjną klawiszem F8

5.gif

6.Po zaakceptowaniu umowy licencyjnej pojawi się na chwilę napis przedstawiony wyżej

6.gif

7.Teraz instalator pokazuje nam instalacje Windows jakie znajdują się na dysku/dyskach i mamy dwie opcje:

1)r=napraw

2)esc= nie naprawiaj

Nas oczywiście interesuje nakładka systemu, a nie ponowna instalacja, więc wciskamy r=napraw.

8.Instalator sprawdzi stan naszego dysku, skasuje kilka plików .inf i przejdzie do kopiowania plików.

7.gif

9.Po kliku minutach instalator uruchomi ponownie komputer po upływie 15 sekund. Jeżeli nie chcemy tyle czekać wystarczy wcisnąć enter i komputer uruchomi się od razu. [b:2zhenlmf]Uwaga![/b:2zhenlmf] Po ponownym uruchomieniu komputera w momencie kiedy pojawi się napis przedstawiony w kroku 2 [b:2zhenlmf]nie należy[/b:2zhenlmf] wciskać dowolnego klawisza, tylko poczekać chwilę aż windows wystartuje z dysku twardego.

8.gif

10. Po klikunastu minitach pojawi się coś takiego jak powyżej. Tutaj nic nie trzeba zmieniać, więc możemy wcisnąć dalej, lub wcisnąć enter.

9.gif

11. Wpisujemy swój product-key i wciskamy dalej, lub wciskamy klawisz enter.

12. Po parudziesięciu minutach, instalator uruchomi ponownie komputer.

ScreenHunter_03%20May.%2001%2007..gif

13.Na tym etapie, możemy już wyciągnąć płytkę i zresetować komputer przyciskiem reset. Jest to bardzo ważne, ponieważ umożliwi nam to dostęp do starego konta i wszystkich danych jakie mamy na pulpicie.

14.Gratuluję! Właśnie wykonałeś nakładkę systemu Windows XP!

Pragnę też zwrócić uwagę, że po wykonanej w ten sposób instalacji mało, że pozostawiliśmy dane na dysku, to jeszcze wszystko jest w takim stanie jak przed wykonaniem nakładki, czyli wszystkie sterowniki, programy są nadal zainstalowane!

PROSZĘ O NIE WARNOWANIE/BANOWANIE MNIE to forum (helpc.eu jest całkiem innej tematyki niż mpc nie robi mu konkurencji a po za tym adminem tam jest kokosz :D)

Opublikowano

tako 1 sposób nie zadziałał:(

a ten 2 to możesz bardziej szczegółowo?? ja 1raz siedzę w takim wielkim problemie:(

Zakładam, że potrafisz zmienić ustawienia w biosie tak, aby komputer wystartował z napędu cd/dvd, więc od razu przejdę do opisu procesu nakładki.

1. Wkładamy płytę z Windows XP do napędu.

2.Kiedy pojawi się napis zademonstrowany na screenie poniżej, wciskamy np. klawisz enter.

jakoś szczegółowiej proszę

Opublikowano

W jakim zielonym ?

Jesli ty nie wiesz jaką masz płytę główną to sorry ale za instalacje nad kładkową Windows nie bierz się ....

Tu moja rola się kończy nie mogę Ci pomóc.

Opublikowano

To daj mi cd-key xD:). Tak ps. zrób reinstal windowsa umnie bootuje sie np F8:) ehh, poczytaj w google jak zainstalowac windowsa hehe

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Noob Down :D

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...