Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zabić Dzikiego Psa

Druid In Night

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Swój poradnik opiszę w punktach... Tak więc bierzmy się do roboty dziki pies przecież sam się nie zabiję :D !

1..Co nam będzie potrzebne ?

Tak więc potrzeba nam z 5 małych czerwonych potków.

I oczywiście chęci.

2.Jak go bić.

Oczywiście jest to najważniejsza część :D

Podchodzimy do psa przodem i jeżeli chcemy możemy bić na auto ataku lub ręcznie na auto ataku chyba każdy wie jak dlatego ja opiszę jak bić go ręcznie.

Ustawiamy sobie (Hotkeye) <--- ja to tak nazywam na 1 dajemy 5 małych czerwonych potków i Zaczynamy !

Naciskamy spację i zaczynamy bić w między czasie jeżei poziom hp spadnie do 60-80 % można zacząć potować.

3.Jakie Eq ?

To pytanie zadaję sobie wiele graczy lecz według mnie wystarczy nam miecz +0 i można go zabić lecz jeżeli nie chcemy tracić dużo potów można kupić sobie zbroję, tarczę jak i hełm, wtedy hity dostawane od psa nieco się zmniejszą.

Jest to mój pierwszy poradnik i myślę że nie ostatni ! Pozdrawiam i życzę dobrego expa jak i loota !

Pozdrawiam ! Druid In Night ;**

@Edit:

Poradnik napisałem sam i nie pozwalam go kopiować !

I jeżeli taki temat już był to przepraszam i proszę o zamknięcie :P

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Podoba się :D +

Opublikowano

Moim zdaniem jest to nabijanie postów ... Chyba każdy za przeproszeniem debil wie jak ubić dzikiego psa...

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

dzieki super poradnik na prawde pomógł +

mój serwer CS! CoD Mom cs-drop[CoD MOD] @HostVision.pl 24 sloty ip

91.210.131.90:27094 (debile go wyłączaja, ci od hosta)

Nie pisze poprawnie po polsku, szkoda ;(

askgoogle2fz91.jpg

Zbieram +

Opublikowano
-.- taaa ja zaraz napisze poradnik jak walic glowa w sciane gdy kowal ci cos spali tak aby nie rozwalic sciany -.- Ogarnij

Twierdza

Wojownik Body

LVL 63+

Krolestwo Jinno

24802214.png

Opublikowano

Spamujesz, niepotrzebnie piszesz takie poradniki i tracisz czas...

edit: jak myslisz ze jest to smieszne to sie mylisz ;]

Spamuję hmm... Nie chciałem na siebie ani zwrócić uwagi ani zaspamować poradnik może wydawać się śmieszny ale wydaję mi się że takiego poradnika jeszcze nie było jeśli był to bardzo przepraszam i modka proszę o usunięcie jeżeli nie było to się cieszę i liczę na pozytywne komentarze :P A poradnik nawet jest zabawany... Lecz uważam że jest to poradnik i chyba nie moge za niego dostać żadnego upomnienia ;p

Pozdro ;*

@Edit:

Dziękuję za + :P liczę na więcej ;p A jak mi ktoś zazdrości że dostałem + za ten poradnik jego wina może mnie zminusować i niech sam spróbuję napisać poradnik a nie krytykuję czyjeś pracy ;P

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Opublikowano

Spamujesz, niepotrzebnie piszesz takie poradniki i tracisz czas...

edit: jak myslisz ze jest to smieszne to sie mylisz ;]

To nie ma byc smieszne, autor szydzi sobie z debili ktorzy robia tuty z niczego i o niczym typu jak "zainstalowac" dmghacka, expic wojem etc

Ale twoj maly mozg moze tego nie pojac

@top piekny tut napracowales sie plusik

Opublikowano

Haha.

Warna za coś takiego ci nie mogą dac?

To jest zwykły spam.

-

Czemu uważasz to za zwykły spam ? Napisałem coś od siebie :D Tak jak ktoś wyżej napisał ;p jak inni piszą poradniki o instalowaniu dmg hacka to czemu ja nie mogę sobie pozwolić na napisanie takiego postu..

Jeżeli dostane za ten poradnik warna to bardzo mnie to zaskoczy ;p

@cycatek

Ty ode mnie również otrzymujesz + :D przynajmniej doceniłeś moją pracę ;p

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Opublikowano

To już przestało być śmieszne po ostatnim takim "mega" odkrywczym poradniku, ogarnij się co nie co, bo kolegów w sieci nie znajdziesz :)

Opublikowano

To już przestało być śmieszne po ostatnim takim "mega" odkrywczym poradniku, ogarnij się co nie co, bo kolegów w sieci nie znajdziesz :)

Ja wcale kolegów w sieci nie szukam ponieważ mam ich dużo w realnym życiu jak i w sieci ;p tak więc pozdrawiam i twój post uznaję za spam niż jak to inni napisali mój poradnik ;p

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Opublikowano

Poradnik do pozazdroszczenia :D ( Autor ma racje ;p krytykujecie go za poradnik tak samo bez sensu jak i to jak instalowac EM itp przeciez wlaczajac instalke i tak pisze co i jak -,- ) " zrob jeszcze tuta jak wyciagnac miecz z eq do reki i moze jak misje robic z polowaniami :D " troche plusow ci dalem zeby zredukowac te minusy od Neo ( mnie tez za jajco minusuja ;p )

Opublikowano

Poradnik do pozazdroszczenia :D ( Autor ma racje ;p krytykujecie go za poradnik tak samo bez sensu jak i to jak instalowac EM itp przeciez wlaczajac instalke i tak pisze co i jak -,- ) " zrob jeszcze tuta jak wyciagnac miecz z eq do reki i moze jak misje robic z polowaniami :D " troche plusow ci dalem zeby zredukowac te minusy od Neo ( mnie tez za jajco minusuja ;p )

A bardzo dziękuję ci również za docenienie mojej pracy ;p oczywiście otrzymałeś odemnie chyba 4 lub 5 + i 5* ponieważ wykorzystałem dzisiejszy limit ;p pozdrawiam ;p

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Opublikowano

Poradnik jest zgodny z regulaminem i nie widzę powodu do spamu ani obrażania autora :) myślę ze da on do myślenia i Ci których iQ jest większe niż Psa nie będą tworzyć poradników, które nic nie wnoszą.

Opublikowano

Poradnik jest zgodny z regulaminem i nie widzę powodu do spamu ani obrażania autora :) myślę ze da on do myślenia i Ci których iQ jest większe niż Psa nie będą tworzyć poradników, które nic nie wnoszą.

Cieszę się że i ty doceniasz mój poradnik jak i żart zawarty z nim, jak pisałem wyżej ci co napisali że za ten poradnik powinienem dostać warna się mylą ;p ponieważ poradnik jak sam napisałeś jest zgodny z regulaminem i nie widzę żadnego problemu w istnieniu tego poradnika ;p pozdro

zbyt duża sygna

DMG NA PL PÓKI DZIAŁA ;X

Messy_girl.gif

Rekrut
Opublikowano

ja nie mam nic przeciwko poradnikowi :) proste i napisane i jest pomocny bo trafi się neo które nie wie o co ho ^^ dam ci tego + ale poradnik dla zwały ^^ ale pozytywny :P

3 R S H I N E ON! RLZ

Opublikowano

thx kolego tyle się męczyłem jak to zrobić po tym jak dowiedziałem się jak się zakładac miecz moge ubić teraz psa wielki +

Opublikowano

Koles jestes wielki

do tej pory nie moglem go ubic ale teraz dzieki tobie wbilem juz 5%

nie dlugo dogonie takiego gościa z 2 lvl i będę Pro

nie no załosny ten tut

napisalbys tuta jak bic ripa czy wrozke a nie tam psa

pies to zadna sztuka i tylko Downy potrzebują do tego Tuta

nast. razem pomysl a potem napisz

Pozdro

My name is Hacker

Opublikowano

no za co niby ma dostac warna? czy tam bana ? :P nie banujecie tego janusa czy jak tam co zrobil ok. 130 tematow asaasfnajkfn a go za takiego tutka banowac chcecie .... to tak jak by ciebie pobili bo lubisz "kocham wszystkie dzieci " xD a zostawili neo co spamuje ... zamknij lepiej temat nie bedzie sie szezyl smap i bedzie spokoj i tyle -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...