Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Simki +9 Czy Skrzydla Demona Chakr +9?

yomen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie. co jest lepsze? simki maja 25% na potwora to kazdy wie a skrzydla +9 maja szybszy atak wieksze dmg i jeszcze srednie.. wiec warto selnac simki i kupic te skrzydla +9? czy bon w simkach 25% +5% w kd +3 razem daje 30% na potwory jest lepszy? prosze o proste konkretne odpowiedzi

Opublikowano

mam simki+9 z kd +4 jest 33 na potwory, mam 78 lvl . Jezeli grasz na dmg hacku to bardziej ci sie przydadza simki +9 mialem skrzydla +8 sr 29 z kd +4 bilem w potwory w dt kolo 80 wiecej niz z simow ale ze skilli hity wchodzily duzo mniejsze... ;/ wiec jak wolisz jezeli uzywasz malo skilli to mozesz miec te skrzydla, ogolnie preferuje simki :] no chyba ze skrzydla nie mialy bym um tylko wysokie srednie a w to bardzo watpie zebys akurat takie mial ;]

Opublikowano

Jeżeli będziesz mieć śr 30+ to bez wątpienia chakramki lepsze ;) ale jak śr 10 to już bym z simkami chodził :P

76561198004333862.png

Bądź Pan człowiek i kliknij w środek Pajacyk.pl

empty.gif

Opublikowano

Jeżeli bijesz wróżki w grocie w v1 to dużo lepsze chakramy 30+ sr niż siamese ich się łukiem nie bije :) jeżeli 9 ogonów bez poli to też wole chakry solo dt siamese ;)

Opublikowano

proste, chakry kup gotowe a simki skupuj i ulepszaj ( chodza po jakies max 2kk +0) a to nie jest wielki problem je zrobić, więc spokojnie możesz posiadać obie bronie :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...