Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam w to grać więc niewiem które klasa jest noobska chodzi o początki w grze xD Dużo widziałem elementalistów na forum ale niewiem, doradzi ktoś?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Magiem graj, overpowered na pvp i na pve tez, bo reszta ma chujowe dmg

Na 100/115/max lvlu resetujesz staty i dajesz w Circle tyle, aby miec 10lvl (max?) magic shielda, staty dajesz pod elite set a reszte w ethera (najlepiej jakbys najpierw zdobyl najlepsze mozliwe akcesoria, bo one dodaja statow, tj. int etc wiec zawsze wiecej w ether by poszlo) i, o ile nie oslabili shielda, rozpierdalasz wszystko w okolo

Tylko rly, elite set to podstawa jest/byla (bynajmniej jak ja gralem na cap 100)

Back in the day

Trollin' was somethin'

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zalezy kim lubisz grac :P

jesli lubisz COS robic w PT ( bez tego na pozniejszych lvl daleko nie pociagniesz ) to bierz BERSERKERA

sam nie najlepszy w PvP, ale bardzo przydatny jako tanker :) moja ulubiona postac dodam ;]

Elementalist: przydatny w PT, najlepszy w PvP, nawet dobry w PvE, choc moze denerwowac na malych lvl ( na poczatek malo skilli, slabe )

Valkiria: nie gralem, ale podobna nie najgorsza

Dragon Knight: bezwzglednie postac solo ( wiec nie polecam, a jak juz to tylko DRAGONIC'a ) jest zerem w PT, srednie PvP i PvE, jak chcesz go brac bardziej polecam Berserkera )

jak bys mial/a jakies jeszcze pytania to PW

Opublikowano

Jak mag ma slabe skille na poczatku wg ciebie to sry, ale stfu&gtfo&l2p

Na ok. 20lvlu dostajesz skill o nazwie, bodajze, Thorny Vine (najlepsze aoe sprzed podniesionego lvla do 115 bodajze) i 1 hit kill aka Vicious Thorn (ew. moglem pomylic nazwy, na odwrot)

Valkiria na 90lvlu z crap setem (swego czasu, jak mozna bylo miec 3 party elite a on nie mial zadnego) z nickiem Vego albo cos takiego, polak, solowal 87 w kilka min, dodge ftw,

DK dragonic jest dobry w pvp, nie trolluj, nie wiem czy ktos z Klippe pamieta Moguai<-- mag, ktorego LUCYF3R skladal 10:0, 10:1

Mojego circla nigdy nie zlozyl zaden dragonic, wynika to z tego (to samo jest z hybryda ether/circle) ze 10lvl Shield z circle czyni cie niesmiertelnym vs postacie bez duzej ilosci skilli (dragonic? 3 skille anyone?)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Jak mag ma slabe skille na poczatku wg ciebie to sry, ale stfu&gtfo&l2p

Na ok. 20lvlu dostajesz skill o nazwie, bodajze, Thorny Vine (najlepsze aoe sprzed podniesionego lvla do 115 bodajze) i 1 hit kill aka Vicious Thorn (ew. moglem pomylic nazwy, na odwrot)

Valkiria na 90lvlu z crap setem (swego czasu, jak mozna bylo miec 3 party elite a on nie mial zadnego) z nickiem Vego albo cos takiego, polak, solowal 87 w kilka min, dodge ftw,

DK dragonic jest dobry w pvp, nie trolluj, nie wiem czy ktos z Klippe pamieta Moguai<-- mag, ktorego LUCYF3R skladal 10:0, 10:1

Mojego circla nigdy nie zlozyl zaden dragonic, wynika to z tego (to samo jest z hybryda ether/circle) ze 10lvl Shield z circle czyni cie niesmiertelnym vs postacie bez duzej ilosci skilli (dragonic? 3 skille anyone?)

to jest twoje zdanie, a tamto to moje. a co do maga to zanim 20lvl nabijesz to ci sie znudzi( przynajmniej ja sie znudzilem na 18lvlu )

jeszcze jedno chcialbym dodac ze fajnie gra sie tez shadowem cursed

Opublikowano

DMG skill to NIE jest moje zdanie

A 20lvl to 2h gry, magiem szczegolnie bo mozesz solo zrobic 2 dungeony w mniej niz 30 min/each (ja, jak pierwszy raz gralem to zrobilem oba w mniej niz 30 min na kazdy, bez zadnego itema, ktory przywracal zycie po smierci nie wywalajac cie z insty)

Jak ci sie gra nudzi po 2h to hf&gl w expieniu chara na 80+, a na 90+ to gwarantuje ci, ze zrobisz nowego chara albo olejesz gre (chyba, ze dodali q na 90+, ale watpie) bo 4% w 1h to srednia przyjemnosc dla kogos, komu sie gra nudzi po 2h

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...