Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tani, Zarazem Dobry Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę psotawić metina, tylko potrzebuje jakieś nie drogiej a dobrej oferty.

Powiem, że za dobre polecenie może trafić się GM.

Kimsufi.pl, ovh.pl, ionic.pl ( i jescze kilka innych obeznane oferty )

Mogą być za granicą.

aa cena do około 200zł - Nie liczycyć aktywacji

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Z tego co wiem płaci się brutto więc cena 260zł i tak jak napisałem proszę bez Kimsufi, bo te oferty znam.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jesli chcesz, aby na ten serwer wchodzilo ok. 1000 osob bez laggow to wybierz ten sprzet:

http://www.kimsufi.pl/ks/ a dokladniej i7-2t

a jesli chcesz, aby weszlo wiecej osob, to wybierz i7- 2t, ale z switchportem 1gbps... 110 zl wiecej, ale warto, a pieniadze zwroca ci sie w przyszlosci z % ;p

Innych dobrych ofert jest bardzo malo, gdyz... hostownia kimsufi znajduje sie we francji i dzieki temu mamy ten sam sprzet co w polsce, za nizsza cene :) Mozesz szukac po internecie, ale taniej nie znajdziesz ;f

Opublikowano

Ta oferte już otrzymałem wyżej.

Możę ktoś napiszę, inna oferte bo kimsufi mam opanowane ;]

aaa I mam pytanie 10 mb lacze czyli około 1000 kb/s downloadu i uploadu na ile ludzi starczy ?

Opublikowano

Ja i tak polecę ovh.pl. Może ceny ciutkę droższe, ale mój dedyk nigdy nie zalapal tam awarii, nie bylo problemow z supportem (nawet w niedzielę!).

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...